LEGO Ninjago Ildstensrobot - 71720

Slå dig sammen med Helten Kai, Helten Cole, Helten Nya og den seje Ildstensrobot, når de kæmper mod mørke og onde kræfter dybt i Shintaro-bjergets indre. Ildstensrobotten er et kraftfuldt våben, bevæbnet med to gigantiske sværd og drevet af ninjaerne for at hjælpe dem med at undslippe fangenskab i denne mørke, underjordiske verden. Hop ind i robottens cockpit, og affyr dens knopskydere for at sprænge dig vej til friheden! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
649 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Supersej LEGO® NINJAGO® Ildstensrobot (71720) og 5 minifigurer, som børn kan bruge til at genskabe action fra NINJAGO tv-serien. Dette er det perfekte rollelegslegetøj til børn, der gerne vil lege, at de er deres ninjahelte.
  • Dette ninjalegesæt indeholder en NINJAGO® Ildstensrobot og 5 minifigurer: Helten Kai, Helten Nya, Helten Cole, Moe og Murt. Børn kan have det sjovt med at udspille deres egne NINJAGO klodseventyr fra Shintaros fangekældre.
  • Dette fantastiske legetøj giver børn uendelige legemuligheder. Ildstens-ninjarobotten har yderst bevægelige ben og arme, plads til 2 minifigurer i sit cockpit og kan affyre knopper fra sine skydere.
  • Dette LEGO® NINJAGO® robotsæt med 968 elementer rummer en sjov byggeoplevelse for drenge og piger fra 9 år. Dette actionlegetøj er nyt i juni 2020 og er den perfekte måde for små ninjaer at udforske deres kreativitet på.
  • Dette NINJAGO® byggesæt til børn er perfekt til leg derhjemme eller til sjov på farten. Ninjaer kan nyde eventyr overalt! Ild-ninjarobotten er over 27 cm høj, 19 cm lang og 29 cm bred.
  • Dette sjove legetøjssæt bruger ingen batterier – det er klar til åndeløs NINJAGO® action, så snart det er bygget. Børn har kun brug for deres fantasis kraft.
  • Unge LEGO® fans kan få en sjov og berigende byggeoplevelse, når de samler denne LEGO NINJAGO® robot, hjulpet hele vejen af brugervenlig vejledning.
  • LEGO® NINJAGO® byggelegetøj til børn fyrer op under unge, nysgerrige sind og giver børn mulighed for at rejse ind i en unik verden af fantasifuld action, hvor de kan slå sig sammen med deres ninjahelte og opleve fantastiske NINJAGO klodseventyr.

Produktdetaljer

Reference:5712873535408
Anbefalet alder:9 år +
Model:71720

ANDRE KØBTE OGSÅ