LEGO Ninjago Coles racerbil - 71706

Ræs rundt i Coles racerbil, når han forsøger at undgå at blive fanget inde i det farlige videospil Prime Empire. Men pas på! Digitale Cole bliver jaget af den onde Hausner på sit hoverboard, der forsøger at fange ham med sin kæde og sit Prime-controller-våben. Du må besejre ham og beskytte den eftertragtede katanøgle. Dette er en kamp, Digitale Cole må og skal vinde! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Sjovt LEGO® NINJAGO® legetøjsbilsæt med Coles racerbil. Dette LEGO sæt er nemt at bygge og ideelt til at lære førskolebørn at bygge og styrke deres selvtillid med enkle byggevejledninger.
  • Dette legetøjsbilsæt har et startklodschassis, der gør det nemmere at bygge racerbilen, og indeholder Digitale Cole og Hausner på sit hoverboard. Førskolebørn vil elske at bruge fantasifuld leg til at genskabe scener fra Prime Empire.
  • Dette populære legetøj er nyt i januar 2020 og indeholder byg selv-figurer af NINJAGO® Digitale Cole og Hausner, der drager på episke eventyr inde i videospillet Prime Empire.
  • Dette legetøjsbilsæt til børn med 52 elementer er hurtigt at bygge for drenge og piger fra 4 år og er en oplagt gaveidé. Legetøjssættet vil inspirere ninjafans af den spændende NINJAGO® verden til fantasifuld leg.
  • LEGO® NINJAGO® biler er perfekte til at lege med derhjemme eller tage med i tasken til sjov på farten. Racerbilen er over 4 cm høj, 10 cm lang og 6 cm bred.
  • Dette legetøjsbilsæt bruger ingen batterier – det drives udelukkende af børns fantasi, så NINJAGO® racerløbene og kampene behøver aldrig at blive sat på pause.
  • Førskolebørn kan lære at bygge med de digitale Instructions PLUS-vejledninger, der indeholder zoom-, dreje- og "spøgelses"-tilstande. De vil elske at bruge dem til at se deres actionlegetøj komme til live.
  • Bygbart LEGO® 4+-legetøj introducerer yngre børn til et omfattende univers med deres yndlingsfigurer fra film, tv og hverdagens helte, og hjælper dem med at forstå formålet med byggevejledninger, samtidig med at deres selvtillid styrkes.

Produktdetaljer

Reference:5712873300297
Anbefalet alder:4 år +
Model:71706

ANDRE KØBTE OGSÅ