LEGO Minecraft Det moderne trætophus - 21174

Skab dit eget megastore, modulopbyggede Minecraft™-trætophus! Byg de 4 hovedrum – køkken, bibliotek, læseværelse og soveværelse – og tilføj derefter det fantastiske tilbehør (pas på TNT'en!). Rummene behøver ikke engang at være fastgjort til træet! Indeholder masser af sjove detaljer fra videospillet, og hver ny ombygning giver dig mulighed for at opleve et nyt Minecraft-eventyr. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
1.099 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.

Beskrivelse

  • LEGO® Minecraft™ Det moderne trætophus (21174) er et stort, detaljeret og ekstremt alsidigt byggesæt med 4 rum, der kan ombygges i det uendelige og er fyldt med autentiske Minecraft-detaljer.
  • Indeholder en højspændt Creeper™-figur og en pandapels, ocelotpels, zombie, kat og høne fra Minecraft™-onlinespillet, samt masser af autentisk tilbehør.
  • Børn kan ombygge og omdesigne dette super alsidige byggesæt, der kan tilpasses igen og igen, for at udforske fantasifulde lege- og udstillingsmuligheder, der aldrig slutter.
  • Denne bygge- og udstillingsmodel af et modulopbygget trætophus er ideel til alle Minecraft™-fans eller entusiastiske modelbyggere fra 9 år. Det vil være fremragende som fødselsdagsgave, julegave eller en særlig overraskelse.
  • Dette imponerende sæt er over 29 cm højt, 20 cm bredt og 17 cm dybt. Det er perfekt til fantasifuld leg og kreativ udstilling og kan nemt kombineres med andre LEGO® Minecraft™ sæt.
  • Det farverige byggesæt indeholder masser af autentisk Minecraft™-tilbehør, bl.a. værktøj, møbler og TNT.
  • Med LEGO® Minecraft™ byggesæt får Minecraft-spillere en ny måde at nyde deres yndlingsspil på, med figurer, scener og detaljer, der bringes til live med en fantasifuld blanding af LEGO klodser og elementer.

Produktdetaljer

Reference:5712874486853

ANDRE KØBTE OGSÅ