LEGO Minecraft Den sære skov - 21168

Skab dit eget økosystem med Den sære skov i den mørke og farlige netherverden – og hjælp derefter jægerinden med at krydse det lavafyldte landskab. Der er sværdbevæbnede piglins, som forsøger at stoppe hende, og en fjendtlig hoglin, hun kan møde på vejen. Hvordan kan den frygtløse jægerinde krydse den brændende strøm af lava? Læg dynamitten forsigtigt ved træet, og – bum! – det vælter og skaber en bro til den anden side. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Glæd et barn, der brænder for Minecraft™, med LEGO® Minecraft sættet Den sære skov (21168). Dette fysiske legesæt bringer spændende, eksplosive Minecraft-eventyr fra Warped Forest-miljøet ind i den virkelige verden.
  • Indeholder 4 figurer: Jægerinde med bue og pil og beskyttende rustning, en hoglin med et bevægeligt hoved og 2 piglins bevæbnet med sværd. Omfatter også indbyggede eksplosions- og klippeskreds-funktioner.
  • Spillerne skal hjælpe jægerinden med at krydse et landskab med faldende klipper, fjendtlige væsner og en flod af lava. De detonerer sprængstoffer for at fælde et træ, som bliver til en bro, der fører til flere eventyr.
  • Dette spændende LEGO® er en realistisk genskabelse af det mørke og farlige Minecraft™-miljø Den sære skov.
  • Til alle fra 8 år. En ideel gave til Minecraft™-spillere, der gerne vil udvide deres passion for onlinespillet til den virkelige verden.
  • Sættet er over 13 cm højt, 25 cm bredt og 14 cm dybt. Perfekt til fysisk leg og flot at have stående fremme på et barns værelse.
  • LEGO® Minecraft™ legesæt giver Minecraft-fans en ny måde at spille deres yndlingsspil på med figurer, scener, detaljer og funktioner, der bliver bragt til live med en fantasifuld blanding af LEGO klodser og elementer.

Produktdetaljer

Reference:5712874225575
Anbefalet alder:8 år +
Model:21168

ANDRE KØBTE OGSÅ