LEGO Mindstorms Robot Inventor - 51515

Velkommen til en verden af fantastiske, interaktive robotter og fartøjer med LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor! Byg utrolige modeller, og programmér dem med din telefon eller bærbare computer til at gennemføre udspekulerede missioner og sjove aktiviteter. Med så mange LEGO elementer kan du også bygge dine egne opfindelser og dele dem med andre robotfans på LEGO Life. Skab din egen robot, og lav dine egne regler med Robot Inventor! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
2.799 kr.
2.239,20 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Med LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor (51515) får børn vigtige naturvidenskabelige kompetencer, når de bygger, programmerer og leger med fjernstyrede robotter og intelligente kreationer, der affyrer missiler, spiller bold, kører rundt og meget mere!
  • Børn kan bygge Charlie, Tricky, Blast, M.V.P. og Gelo og afprøve aktiviteter og missioner ved hjælp af den Scratch-baserede app LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor (se en liste over kompatible enheder på LEGO.com/devicecheck).
  • Med næsten 1.000 elementer, bl.a. en intelligent hub, 4 mellemstore motorer, farvesensor og afstandssensor med opdelelig grænseflade, kan børn også bygge deres eget sjove robotlegetøj og dele det online på LEGO® Life.
  • For fans af LEGO® BOOST og børn, der elsker LEGO byggeri og at lege med robotter, er Robot Inventor et fremragende næste skridt. Det er også en cool gave til børn fra 10 år, enten til fødselsdag, jul eller enhver anden anledning.
  • Blast er over 36 cm høj, mens Gelo er over 24 cm lang. Powered Up-komponenterne i dette sæt er også kompatible med LEGO® BOOST Creative Toolbox (17101), Droidekommandør (75253) med flere.
  • Til dette seje legetøj medfølger et genopladeligt batteri, der er nemt at installere, så der er ikke behov for at gå på jagt efter ekstra batterier, lige når det sjove skal til at begynde.
  • Den gratis LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor programmeringsapp til børn har en grænseflade baseret på Scratch, digital byggevejledning, mere end 50 aktiviteter samt Python-support til mere avancerede programmører.
  • LEGO® MINDSTORMS® inspirerer LEGO opfindere i alle aldre til at bygge, programmere og styre interaktivt robotlegetøj og andre kreationer med klodser, motorer, sensorer og intelligente hubs og dele dem med MINDSTORMS fællesskabet.

Produktdetaljer

Reference:5712873555048
Anbefalet alder:10 år +
Model:51515

ANDRE KØBTE OGSÅ