LEGO Jurassic World Indominus rex mod ankylosaurus - 75941

Gå ned til gyrosfære-startstationen med Zach og Gray Mitchell. Send gyrosfæren af sted, og gå på jagt efter fantastiske dinosaurer. Men pas på – en enorm Indominus rex er på fri fod og angriber den stakkels ankylosaurus! Ankylosaurussens hale vælter også træer, så før Zach og Gray i sikkerhed. Hjælp derefter Owen og Claire med at bringe disse mægtige skabninger under kontrol og blive dagens helte! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
899 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • Genoplev scener fra Jurassic World-filmen med byggelegetøjet Indominus rex mod ankylosaurus (75941) til børn. Sættet indeholder 2 fantastiske dinosaurer, gyrosfære-startstation og meget mere!
  • Børn kan udspille spændende action med 5 minifigurer – bl.a. Owen Grady, Claire Dearing og brødrene Gray og Zach Mitchell – samt nye, justerbare dinosaurfigurer af Indominus rex og ankylosaurus, der er nye i juni 2020.
  • Der er så mange måder at lege med gyrosfærestationen på, som har en billetboks, tælleapparat og gyrosfære-startfunktion, samt en junglemodel med træer, der kan væltes af ankylosaurussens piskende hale.
  • Dette LEGO® legesæt med 537 elementer er en sej gave til fødselsdag, jul eller som overraskelse og giver en sjov, berigende byggeudfordring og en kreativ selvstændig eller fælles legeoplevelse for drenge og piger fra 8 år.
  • Gyrosfærestationen er over 12 cm høj, 27 cm bred og 27 cm dyb – og dette actionfyldte dinosaureventyrsæt er nemt at kombinere med andre LEGO® Jurassic World sæt for at få ekstra kreativt sjov.
  • Dette byg selv-sæt drives udelukkende af børns fantasi – uden brug af batterier – så deres eventyr med LEGO® Jurassic World personminifigurer og legetøjsdinosaurer løber aldrig tør for energi!
  • Overvejer du at købe dette Jurassic World byggelegetøj til et barn, der endnu ikke kender LEGO® sæt? Ikke noget problem. Der medfølger trinvis illustreret vejledning, så selv begyndere kan bygge med selvtillid.
  • LEGO® Jurassic World byggesæt giver børn (og voksne fans) mulighed for at genskabe scener fra den animerede tv-serie og filmene, skabe deres egne unikke eventyr eller bare bygge og fremvise de fantastiske samlermodeller.

Produktdetaljer

Reference:5712873533749
Anbefalet alder:8 år +
Model:75941

ANDRE KØBTE OGSÅ