LEGO Jurassic World Dr. Wus laboratorium: Dinosaurungernes flugt - 75939

Tag med dr. Wu til hans seje laboratorium, hvor han skaber nye dinosaurer! Men pas på – der er dukket en advarselsbesked op på computeren. Nogen prøver at sabotere parken! Og nu er en triceratops brudt ud af sit bur! Hjælp Owen med at berolige dinosaurungen. Du skal også hjælpe dr. Wu med at beskytte ankylosaurusungen og dinosauræggene i inkubatoren. Der er altid spændende i LEGO® Jurassic World! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Der venter børn timevis af sjov og kreativ rolleleg med legetøjssættet Dr. Wus laboratorium: Dinosaurungernes flugt (75939), der indeholder en detaljeret, klodsbygget version af dr. Wus laboratorium fra LEGO® Jurassic World.
  • Børn kan finde på spændende Jurassic World-historier om videnskabelige gennembrud og dinosaurflugter med 2 minifigurer – Owen Grady og dr. Henry Wu – samt legetøjsfigurer af triceratopsunge og ankylosaurusunge, der er nye i juni 2020.
  • Omfatter en væltefunktion til "glas"-væggen, klodsbygget dinosauræg-inkubator, mikroskop og justerbar robotarm, bærbar pc-element, pop op-panel med en "alarm"-besked og meget mere, der kan sætte gang i fantasien hos fans.
  • Der er så mange måder at lege på med dette byggesæt på 164 elementer, hvilket gør det til en genial legetøjsgave til fødselsdag eller jul til kreative drenge og piger fra 6 år for at introducere dem til LEGO® Jurassic World sæt.
  • Laboratoriet er over 10 cm højt, 22 cm bredt og 8 cm dybt – en kompakt størrelse til at tage med i tasken til leg på farten – og sættet er nemt at kombinere med andre LEGO® Jurassic World sæt for at få endnu flere legemuligheder.
  • Dette fantastiske LEGO® Jurassic World dinosaurlegetøj er lavet udelukkende af LEGO byggeklodser og drives af børns kreativitet – uden brug af batterier – så eventyrene aldrig løber tør for energi!
  • Overvejer du at købe dette Jurassic World dinosaursæt til nogen, der endnu ikke kender LEGO® legetøj? Bare rolig! Der medfølger nem og illustreret byggevejledning. Bare åbn æsken, så er legen i gang!
  • LEGO® Jurassic World byggesæt er fantastiske til børn og voksne fans, der kan genskabe scener fra den animerede tv-serie og filmene, finde på deres egne dinosaureventyr eller bygge og fremvise samlermodellerne.

Produktdetaljer

Reference:5712873535484
Anbefalet alder:6 år +
Model:75939