LEGO Hidden Side Spøgelseslaboratorium - 70418

Tør du træde ind i den skjulte verden med Hidden Side? Slå dig sammen med Jack Davids og J.B., når de forsøger at redde Newbury og forvandle en hjemsøgt verden tilbage til normal – ét spøgelse ad gangen. Download appen LEGO® Hidden Side™, og ret din telefon mod J.B.'s spøgelseslaboratorium for at bringe modellen til live og afsløre den skjulte side. Se, hvordan der sker ting i appen, når du interagerer med byggesættet i den virkelige verden. Udforsk den skjulte side, løs nye mysterier, find seje ting, fang alle spøgelserne, føj dem til din spøgelsessamling, og overvind boss-spøgelset dr. Drewell – hvis du tør. Eller udspil dine egne spøgelsesjagt-eventyr med dette fantastiske LEGO sæt! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Download appen LEGO® Hidden Side™, og ret din telefon mod J.B.'s spøgelseslaboratorium for at scanne og bringe denne LEGO model til live og afsløre den skjulte side. Bevæg telefonen rundt for at udforske et konstant skiftende miljø omkring modellen.
  • Dette Augmented Reality-legetøj til børn indeholder 3 minifigurer: Jack Davids, J.B. og Douglas Elton samt Davids' spøgelseshund, Spencer, til at udspille actionrolleleg i historien og på den digitale app LEGO® Hidden Side™.
  • Legesættet J.B.'s spøgelseslaboratorium omfatter et sejt laboratorium inspireret af gale videnskabsfolk med et "Tesla-drevet" kammer til at fjerne spøgelser og masser af teknologiske detaljer, der kan inspirere til kreativ leg.
  • LEGO® Hidden Side™ legesæt foregår i den fiktive by Newbury, hvor spøgelser hjemsøger personer og bygninger, og sættene lader børn udspille spændende eventyr med spøgelsesjagt, der kombinerer fysiske LEGO modeller med en fuldt interaktiv Augmented Reality-legeoplevelse.
  • Byg og leg med det fysiske sæt, og bring det derefter til live, når du interagerer med sættet, mens du ser det gennem AR-appen.
  • At bruge appen LEGO® Hidden Side™ er som at se gennem et vindue til en sej og uhyggelig skjult side, der er fyldt med udfordrende mysterier at løse, spøgelser at besejre og boss-spøgelser at overvinde.
  • Den fulde Augmented Reality-oplevelse kræver en tablet eller mobiltelefon. Appen er kompatibel med iOS- og Android-enheder. Kompatibilitetskontrol på LEGO.dk/devicecheck. Børn skal bede deres forældre om lov, før de går på nettet.
  • J.B.'s spøgelseslaboratorium er over 13 cm højt, 18 cm bredt og 9 cm dybt.

Produktdetaljer

Reference:5712872976561
Anbefalet alder:7 år +

Andre har også set