LEGO Hidden Side Spøgelsesekspressen - 70424

Tør du træde ind i den skjulte verden med Hidden Side? Download appen LEGO® Hidden Side™, og ret din telefon mod toget for at bringe det til live. Når du interagerer med modellen i den virkelige verden, sker der ting i appen. Prøv selv! Udforsk den altid omskiftelige skjulte side, løs nye mysterier, find seje ting, fang og saml spøgelser, og overvind boss-spøgelset The Bawa – hvis du tør. Kan du stoppe spøgelserne i tide? Slå dig sammen med heltene Jack Davids og Parker Jackson, når de bruger den nyeste spøgelsesjæger-teknologi fra J.B. til at besejre spøgelserne. Eller udspil dine egne spøgelsesjagt-eventyr med dette fantastiske LEGO klodsbyggesæt! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
749 kr.
374,50 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Download appen LEGO® Hidden Side™, og ret din telefon mod Spøgelsesekspressen for at bringe dette togsæt til børn til live. Bevæg telefonen rundt for at opdage et konstant skiftende miljø, der skjuler sig omkring modellen.
  • Dette Augmented Reality-legetøj indeholder 5 figurer: Jack Davids med smartphone og pigeminifigur af Parker L. Jackson med smartphone, teknikgeniet J.B., billetsælgeren fr. Santos og den venlige togpassager Chuck.
  • Dette tog rummer masser af funktioner, der kan sætte gang i legen, f.eks. spøgelsesvinger, der kan foldes ud ved hjælp af et håndtag, et kammer, så man kan lade, som om man fjerner spøgelserne, der hjemsøger fr. Santos, og en "af-hjemsøgnings"-kanon til at hjælpe med at besejre spøgelserne og gøre den gamle togstation normal igen.
  • LEGO® Hidden Side™ legesæt foregår i den fiktive by Newbury, hvor spøgelser hjemsøger personer og bygninger, og sættene lader børn udspille spændende eventyr med spøgelsesjagt, der kombinerer fysiske LEGO modeller med fuldt interaktiv Augmented Reality.
  • Byg og leg med det fysiske byggesæt, og bring det derefter til live, når du interagerer med sættet, mens du ser det gennem AR-appen.
  • At bruge appen LEGO® Hidden Side™ er som at se gennem et vindue til en sej og uhyggelig skjult side, der er fyldt med udfordrende mysterier at løse, spøgelser at besejre og unikke boss-spøgelser som f.eks. The Bawa at overvinde i hvert sæt.
  • Den fulde Augmented Reality-oplevelse kræver en tablet eller mobiltelefon, som ikke medfølger. Appen er kompatibel med iOS- og Android-enheder. Kompatibilitetskontrol på LEGO.dk/devicecheck. Børn skal bede om lov, før de går på nettet.
  • Spøgelsestoget med station er over 14 cm højt, 15 cm bredt og 61 cm langt i hjemsøgt tilstand.

Produktdetaljer

Reference:5712872977629
Anbefalet alder:8 år +

Andre har også set