LEGO Hidden Side Overnaturlig racerbil - 70434

Flyv ind i den skjulte side Hidden Side med den overnaturlige racerbil for at få en fantastisk Augmented Reality (AR)-oplevelse som single- eller multiplayer! Byg racerbilen med minifigurer af Jack, Vaughn og skyggegænger samt en figur af hunden Spencer. Download den gratis Hidden Side AR-app, og scan modellen med din smartenhed for at afsløre en hjemsøgt verden. Kæmp derefter mod spøgelser, find spor, og vind over boss-spøgelset Maxine Turbo for at redde dagen! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Børn fra 7 år vil elske dette LEGO® Hidden Side sæt med en sej racerbil, der er udrustet til at kombinere kreativt LEGO sjov med digital leg til en fantastisk single- eller multiplayer-oplevelse med Augmented Reality (AR).
  • Hvad er der i æsken? Dette LEGO® Augmented Reality-legesæt indeholder en digitalt interaktiv Hidden Side-racerbil med seje detaljer og funktioner, minifigurer af Jack, Vaughn og skyggegænger samt en figur af hunden Spencer.
  • Dette LEGO® racerbilslegetøj forvandler sig, når man kigger på det gennem en smartenhed, der er udstyret med den gratis LEGO AR-app. Børn kan derefter løse mysterier, jage spøgelser og kæmpe mod boss-spøgelset Maxine Turbo i en hjemsøgt digital verden.
  • Dette LEGO® Hidden Side legetøj er ideelt til fans af LEGO byggeri og børn fra 7 år, der elsker virtual reality og videospil. Fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger!
  • I færdigbygget tilstand er LEGO® Hidden Side Augmented Reality-modellen Overnaturlig racerbil (70434) over 7 cm høj, 19 cm lang og 11 cm bred.
  • Byggesæt uden batterier. Hidden Side AR-appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på LEGO.dk/devicecheck. Børn skal bede deres forældre om lov, før de går på nettet.
  • Det er nemt at komme i gang med dette LEGO® Hidden Side byggesæt med Augmented Reality. Du kan finde nem vejledning i æsken og online – så du skal bare rive poserne med klodser op og lade alt det sjove begynde!
  • LEGO® Hidden Side universet foregår i den fiktive by Newbury, hvor spøgelser hjemsøger mennesker og bygninger. Augmented Reality-legeoplevelsen udvides konstant med nyt indhold, spøgelser og begivenheder.
  • LEGO® Hidden Side klodser og elementer er designet til at overholde branchens højeste standarder og kriterier for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.

Produktdetaljer

Reference:5712873555093
Anbefalet alder:7 år +
Model:70434