LEGO Hidden Side Kirkegårdsmysterium - 70420

Tør du træde ind i den skjulte verden med Hidden Side? Heltene Jack Davids og Parker Jackson har brug for din hjælp på den hjemsøgte kirkegård! Download appen LEGO® Hidden Side™, og ret din telefon mod legesættet Kirkegårdsmysterium for at bringe det til live. Se, hvordan der sker ting i appen, når du interagerer med kirkegårdssættet i den virkelige verden. Hjælp Jack og Parker med at finde og bekæmpe spøgelserne. Udforsk den altid omskiftelige skjulte side, løs nye mysterier, find seje ting, fang alle spøgelserne, føj dem til din spøgelsessamling, og overvind boss-spøgelset Mamali – hvis du tør. Udspil dine egne spøgelsesjagt-eventyr med dette fantastiske LEGO byggesæt! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Download appen LEGO® Hidden Side™, og ret din telefon mod legesættet Kirkegårdsmysterium for at bringe dette byggesæt til børn til live og afsløre den skjulte side. Bevæg telefonen rundt for at opdage et konstant skiftende miljø, der skjuler sig omkring modellen.
  • Dette Augmented Reality-legetøj til børn indeholder 4 minifigurer: heltene Jack Davids og Parker L. Jackson, en skeletfigur og hr. Branson, samt figur af Davids' spøgelseshund, Spencer, til at udspille rollelege med spøgelsesjagt i dette kirkegårdslegetøj og i AR-appen.
  • Det unikke legetøj Kirkegårdsmysterium omfatter en gravstensstatue, der kan vrides, grav, der kan åbnes, og et hjemsøgt legetøjstræ med bevægelige arme.
  • LEGO® Hidden Side™ legesæt foregår i den fiktive by Newbury, hvor spøgelser hjemsøger personer og bygninger, og sættene lader børn udspille spændende eventyr med spøgelsesjagt, der kombinerer fysiske LEGO modeller med fuldt interaktiv Augmented Reality.
  • Byg og leg med det fysiske sæt, og bring det derefter til live, når du interagerer med sættet, mens du ser det gennem appen.
  • At bruge appen LEGO® Hidden Side™ er som at se gennem et vindue til en sej og uhyggelig skjult side, der er fyldt med udfordrende mysterier at løse, spøgelser at besejre og unikke boss-spøgelser som f.eks. Mamali at overvinde i hvert sæt.
  • Den fulde Augmented Reality-oplevelse kræver en tablet eller mobiltelefon, som ikke medfølger. Appen er kompatibel med iOS- og Android-enheder. Kompatibilitetskontrol på LEGO.dk/devicecheck. Børn skal bede om lov, før de går på nettet.
  • Kirkegården er over 14 cm høj, 32 cm bred og 10 cm dyb.

Produktdetaljer

Reference:5712872976585
Anbefalet alder:7 år +

Andre har også set