Gælder kun online

LEGO Harry Potter Ungarsk takhale - 75946

Genskab Turneringen i Magisk Trekamp fra Harry Potter™ og Flammernes Pokal, og hjælp Harry med at få fat i Det Gyldne Æg! Kun bevæbnet med en tryllestav skal du klare dig bedre end Harrys konkurrenter – Viktor Krum, Fleur Delacour og Cedric Diggory – og derefter kæmpe mod en af de farligste drager i troldmandsverdenen, den ungarske takhale. Så hold fast i din tryllestav, og hidkald din Prestissimo ... Det vil kræve alle dine evner at være den første til at nå frem til ægget! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Indeholder 4 LEGO® Harry Potter™ minifigurer, der er nye i juni 2019: Harry Potter, Fleur Delacour, Cedric Diggory og Viktor Krum, hver med deres egen tryllestav.
  • Dette populære Harry Potter™-legetøj indeholder en justerbar ungarsk takhale-drage med flammer i munden og bevægelige ben, hoved og vinger, samt et telt, der kan bygges og åbnes, hvor deltagerne kan vente på, at det bliver deres tur i Turneringen i Magisk Trekamp, som set i filmen Harry Potter og Flammernes Pokal. Alle figurerne har tryllestave, og inde i teltet er der en seng, 2 kopper, en lille hylde og eliksirflaske.
  • Indeholder også Harrys Prestissimo-racerkost, et klippeområde med Det Gyldne Æg, og en kæde til at fastgøre dragen.
  • Den ungarske takhale med vingerne åbne er over 7 cm høj, 27 cm lang og 34 cm bred.
  • Teltet i lukket tilstand er over 7 cm højt, 10 cm bredt og 7 cm dybt.
  • Teltet i åben tilstand er over 7 cm højt, 14 cm bredt og 5 cm dybt.

Produktdetaljer

Reference:5712872956761
Anbefalet alder:8 år +
Model:75946

Andre har også set