LEGO Harry Potter Hogwarts forvandlingslektion - 76382

Åbn omslaget, og bliv omgående ført til professor McGonagalls forvandlingslektioner på Hogwarts™. Find en bog med trylleformularer i skabet, og slut dig til Hermione og Ron, når overhovedet for Gryffindor™-kollegiet giver magisk undervisning i Forvandling. Ron har brug for hjælp, da han kæmper med at forvandle sin kælerotte til et bæger! Når lektionen slutter, kan du lukke bogen og tage den med dig overalt. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™-scene: Forvandlingslektion (76382) er en klodsbygget legebog, der kan åbnes for at afsløre et legesæt med en Forvandlingslektion på Hogwarts fra Harry Potter-filmene.
  • Indeholder minifigurer af Hermione Granger™, Ron Weasley™ og professor McGonagall™, en tavle, 2 pulte, 2 stole, skattekiste, opbevaringsskab, bog med trylleformularer og masser af autentisk tilbehør.
  • Børn kan åbne sættets omslag for at deltage i professor McGonagalls Forvandlingslektion. Der er masser af magisk udstyr at øve sig med – men Ron får brug for hjælp, når hans kælerotte bliver forvandlet til et bæger!
  • Fra 8 år. Velegnet til unge hekse og troldmænd på udkig efter en ny måde at nyde et Harry Potter™-eventyr på.
  • Dette magiske sæt med en Hogwarts™-scene er over 12 cm højt, 8 cm bredt og 4 cm dybt – den perfekte størrelse til bærbart sjov når som helst og hvor som helst.
  • Omfatter masser af tilbehør til ekstra fantasifuldt sjov, såsom en tekop, sølvbæger og en frø til at øve forvandling, samt Rons kælerotte Scabbers.
  • Der er en hel serie af disse magiske sæt at samle på, hver især designet og udsmykket, så de gengiver et unikt Hogwarts™-klasseværelse. De kan sættes sammen og dermed skabe en innovativ 360-graders legeoplevelse.
  • Alle LEGO® Harry Potter™ sæt indeholder populære figurer, sjove funktioner og detaljer samt velkendte steder fra filmene. Fortryllende, praktiske og en magisk gave til enhver ung heks eller troldmand.

Produktdetaljer

Reference:5712873989997
Anbefalet alder:8 år +
Model:76382

ANDRE KØBTE OGSÅ