LEGO Harry Potter Den Forbudte Skov: Nidkjærs møde - 75967

Kan du narre Dolora Nidkjær til at gå ind i Den Forbudte Skov med Harry og Hermione? Der er et magisk træ, der kan åbnes for at afsløre seje ting indeni – en lygte, en knogle og et kalkunlår. Da 2 kentaurer nærmer sig, blokerer Nidkjær dem med en kraftfuld besværgelse. Kæmpen Graup dukker op, samler Nidkjær op og giver hende til kentaurerne, som galoperer væk med hende. Kan du nu finde ud af den mørke skov igen? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-4 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Dette populære legetøj fra Harry Potter og Fønixordenen inspirerer børn til kreativ tænkning, problemløsning og sjove rollelege, når unge hekse og troldmænd genskaber eventyr i Den Forbudte Skov.
  • Harry Potter™-fans bringer magien til live med 3 minifigurer – Harry Potter, Hermione Granger™, Dolora Nidkjær – 2 kentaurer, en justerbar figur af kæmpen Graup og et træ, der kan åbnes og indeholder lygte, knogle og kalkunlår.
  • Motivér og underhold børn med en rejse ind i Den Forbudte Skov, hvor de møder et træ, der kan åbnes og har overraskelser indeni, magiske væsner og en plan om at få ordnet den onde Dolora Nidkjær én gang for alle!
  • LEGO® Harry Potter™ Den Forbudte Skov: Nidkjærs møde (75967) er en populær fødselsdagsgave til børn fra 7 år, der kan lide actionfyldte legesæt og sejt klodsbyggelegetøj.
  • Træet i lukket tilstand er over 12 cm højt, og Graup er over 13 cm høj, hvilket giver en magisk model i stort størrelsesforhold til brug som en del af børns rollelegseventyr eller til fremvisning på deres værelse.
  • Bruger ikke batterier. Dette fysiske Harry Potter™-legetøj giver børn endeløst og fantasifuldt sjov, når som helst og hvor som helst.
  • Børn kan komme i gang med at bygge og lege med det samme med enkel og klar vejledning. Børn kan få endnu mere sjov ved at kombinere dette legesæt med andet LEGO® Harry Potter™ legetøj.
  • Med populære figurer, fantastiske væsner og seje steder gør LEGO® Harry Potter™ legetøj spændende scener fra filmene levende! Disse detaljerige sæt giver børn magien mellem hænderne.

Produktdetaljer

Reference:5712873535446
Anbefalet alder:8 år +
Model:75967

ANDRE KØBTE OGSÅ