LEGO Friends Strandhus - 41428

Det er tid til at læne sig tilbage og slappe af i LEGO® Friends strandhuset. Tag med Mia og Andrea på en supersej sommerudflugt. Hop fra anløbsbroen ud i Mias vandcykel. Tramp i pedalerne for at komme tilbage til stranden, og lad Andrea servere en snack. Udforsk pigernes fede værelse, hvor du kan opdage et gammelt skattekort. Og når solen går ned, kan taget vippes op for at afsløre Andreas dj-pult. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
449 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Underhold børn i timevis med det funktionsfyldte Strandhus (41428). Med de mange seje detaljer, såsom en tagterrasse med dj-pult, snackbar og hængekøje, kan børn fordybe sig i endeløs kreativ leg!
  • Børn vil elske at udspille strandlege med de bygbare minidukkefigurer af LEGO® Friends Mia og Andrea. Der er også en flamingofigur, der er ny i juni 2020, og en delfinfigur, der kan hjælpe med at skabe endeløse sommereventyr.
  • Børn kan forestille sig, at de boltrer sig i bølgerne med et legetøjssurfbræt, solbader i hængekøjen under palmetræet og slapper af sammen med minidukkefigurerne i soveværelset. Det hængslede tag kan løftes op for at afsløre en dj-terrasse.
  • Dette byggelegetøj til børn vil være en perfekt gave til fødselsdag, jul eller en anden anledning til børn fra 6 år, der elsker fantasifuld rolleleg. Legesættet med 444 elementer vil også begejstre alle, der nyder et berigende byggeprojekt.
  • Strandhuslegetøjet er over 17 cm højt og 21 cm bredt og ser fantastisk ud, når det vises frem i færdigbygget tilstand. Denne sjove sommergave til børn kan kombineres med ethvert andet LEGO® sæt for at få ekstra kreativt sjov.
  • Der er ikke brug for batterier for at drive børns udendørs sommersjov i dette sæt. Det kræver kun børns fantasi at holde den kreative leg kørende.
  • Som med alle LEGO® byggesæt omfatter dette legesæt klar vejledning, der er designet til at være nem at følge for børn fra 6 år, så de kan bygge modellen færdig uden hjælp fra en voksen, hvilket styrker uafhængigheden og øger selvtilliden.
  • Introducer din unge bygger til LEGO® Friends verdenen. Der venter børn en varm velkomst i byen Heartlake, hvor de kan opnå alt, hvad de beslutter sig for, sammen med deres bedste venner.

Produktdetaljer

Reference:5712873535187
Anbefalet alder:6 år +
Model:41428

ANDRE KØBTE OGSÅ