LEGO Friends Sommerbadeland - 41430

Dyk ned i det seje Sommerbadeland, hvor der venter timevis af supersjov leg i poolen. Pak din taske ud, som rummer alt, hvad du behøver til en dag i solen, og så er du klar. Der er 3 seje rutsjebaner, bl.a. en rørrutsjebane. Sprøjt vand på pigerne med vandkanonen, eller gør dem helt gennemblødt med vippespanden. Få adrenalinniveauet ned igen med en tur i spabadet, eller få en massage, og køl af med en is. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
899 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Bring det sjove fra vandlandet ind på børns værelser med dette detaljerige legetøj. LEGO® Friends sættet Sommerbadeland (41430) vil underholde børn i timevis, når de bygger modellen og derefter udforsker alle detaljerne.
  • Der medfølger bygbare minidukkefigurer af LEGO® Friends Stephanie, Emma og Olivia, og Mason er klar som livredder. Figuren af flamingoen Pinky er ny i juni 2020 og tilfører et ekstra farvestrejf.
  • Der er så mange måder at lege med dette sjove legetøj på. Minidukkerne kan suse ned ad de 3 rutsjebaner eller slappe af i spabadet. Børn kan forestille sig, at de er livredderen, der holder øje med de badende, eller de kan servere i isbilen.
  • Vil du gerne holde en lille bygger travlt beskæftiget? Så vil dette være en fantastisk gaveidé til fødselsdag eller en anden anledning! Med 1001 elementer vil det stimulere børn fra 8 år, og det færdige sæt kan fremvises med stolthed.
  • Legesættet er over 31 cm højt, 33 cm bredt og 19 cm dybt, så det er allerede stort, men hvis børn vil gøre det endnu større, er det ikke noget problem! Det kan kombineres med alle de LEGO® klodser, de allerede har derhjemme.
  • Dette legetøj bruger ingen batterier og er drevet udelukkende af børns fantasi, så den sjove rolleleg med sommertema aldrig behøver at slutte.
  • LEGO® legesæt er designet til at fremme selvstændig leg, og derfor indeholder alle sæt nem vejledning, så børn kan bygge på egen hånd og føle stoltheden ved at gennemføre et byggeprojekt uden hjælp.
  • Lad børn begive sig ud på et LEGO® Friends sommereventyr, hvor der venter sjove oplevelser og en varm velkomst. I Heartlake lærer børn, at sammen med venner kan de opnå alt det, de ønsker.

Produktdetaljer

Reference:5712873535200
Anbefalet alder:8 år +
Model:41430

ANDRE KØBTE OGSÅ