LEGO Friends Redningsstation i junglen - 41424

Sving i aktion i redningsstationen i junglen. Pigerne afsøger skoven for dyr i fare. Slut dig til dem for at redde et strandet dovendyr. Bed dine elefantvenner om at hjælpe. Bring det tilbage til klinikken i trætophuset på din firhjulscrosser, og giv det pleje og omsorg. Når dagen er forbi, kan du slappe af til middagen med de andre LEGO® Friends piger i den søde junglehytte. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
749 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® Friends er stolte over at støtte National Geographic Explorers, som bruger deres kreativitet, nysgerrighed og passion til at beskytte truede dyrearter i vores jungler, og hjælper med at skabe en bedre verden for os alle.
  • Lad dyreglade børn begive sig ud på et LEGO® Friends eventyr, når de hjælper med at redde dovendyret fra skoven og bringe det tilbage til deres fristed i trætophuset med legesættet Redningsstation i junglen (41424).
  • Dette legesæt med træhus indeholder 3 bygbare minidukkefigurer samt figurer af 2 elefanter og 2 dovendyr. Sejt tilbehør, såsom legetøjs-walkie-talkies, dyreredningsudstyr og en robotdrone, holder legen kreativ.
  • Dette legesæt med redningsstation omfatter en klinik og et vagttårn, der er forbundet med en hængebro. Vennerne kan skynde sig ud på firhjulscrosseren for at redde et dovendyr, der sidder fast i et træ, mens hytten giver dem et sted at hænge ud.
  • Børn fra 8 år vil se dette byggesæt med redningsstation som en tilfredsstillende byggeudfordring, der styrker deres evner. Det er en perfekt gave til fødselsdag eller en anden anledning til børn, der elsker at passe og pleje og lege med dyr.
  • Trætophuset er over 28 cm højt og 31 cm bredt og er flot at vise frem. Børn kan udvide legen ved at tilføje andre LEGO® klodser, eftersom alt LEGO legetøj er kompatibelt.
  • Der er ikke behov for batterier for at sætte gang i den spændende jungleaction – dovendyrets træ "bryder i brand" ved hjælp af en manuel skubbefunktion. Det betyder, at redningsrollelegen kan starte, så snart byggeriet er slut!
  • Dette fantastiske jungleredningslegetøj indeholder trinvis vejledning. For at give den sjove byggeoplevelse et boost kan du downloade appen LEGO® Byggevejledninger og få adgang til den intuitive vejledning Instructions PLUS, hvor børn kan zoome ind på, dreje og se deres model.
  • LEGO® Friends sæt lever op til de højeste branchestandarder samt LEGO Koncernens egne strenge kvalitetskriterier, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1958.

Produktdetaljer

Reference:5712873554997
Anbefalet alder:8 år +
Model:41424

ANDRE KØBTE OGSÅ