LEGO Friends Olivias Sommerlegeboks

Dyk ned i sommeren, og tag med Olivia på stranden, når hun slapper af på en liggestol. Det er godt, at du har købt solcreme, for det er en smuk solskinsdag. Hun har taget en ananas med i sin kurv som en forfriskende snack. Hun ser et mystisk dyr boltre sig i havet. Giv hende sin tablet, så hun kan slå op, hvilken slags væsen det er. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Lad børn nyde kreativ leg, mens de rejser med Olivias sommerlegeboks. De kan forestille sig, at de slapper af på stranden eller leger med det hemmelige dyr i havet. Alle elementerne kan pakkes sammen til øjeblikkeligt sjov på farten!
  • Dette LEGO® dyrelegesæt rummer masser af underholdning på begrænset plads. Indeni er 1 minidukke, et hemmeligt havdyr og masser af sejt tilbehør, samt et klistermærkeark, så børn kan tilpasse deres boks.
  • Børn kan lege med elementerne i dette sommerlegetøj uden for boksen, eller pakke dem sammen til sjov på farten. Dette stabelbare legetøj kan sættes sammen med alle de andre sommerlegebokse, så børn kan skabe én stor strandscene!
  • Kender du et barn, der fortjener en lille ekstragave? Dette legesæt med 48 elementer vil være en fremragende belønning eller gave til børn fra 6 år. Den nemme model giver børn en blid introduktion til en verden af LEGO® byggeri.
  • Hver boks er lidt over 8 cm bred og 6 cm høj, og dermed er denne LEGO® Friends boks ideel at tage med til en legeaftale. Tag det farverige bærbare legetøj med i tasken som underholdning, når kedsomheden banker på.
  • Dette LEGO® Friends Olivia-strandlegetøj bruger ingen batterier, så legen kan starte med det samme. Det indeholder masser af tilbehør, der kan gøre sommeren sjov og levende.
  • Dette minidukkelegetøj med 48 elementer indeholder brugervenlig vejledning, så selv om børn ikke har prøvet byggeri med LEGO® klodser før, vil de være på vej til eventyrfyldte sommerrollelege på ingen tid!
  • Introducer din unge bygger til LEGO® Friends verdenen med dette bærbare legesæt. Der venter barnet en varm velkomst i byen Heartlake, hvor børn kan udforske deres interesser igennem engagerende, fantasifuld leg

Produktdetaljer

Reference:5712873554935
Anbefalet alder:6 år +
Model:41412

ANDRE KØBTE OGSÅ