LEGO Friends Olivias butikslegeboks - 41407

Hæng ud med Olivia, og tilfredsstil din søde tand i denne chokolade- og slikbutik i snackstørrelse. Snup en pind, og dyp den i chokoladefontænen. Hjælp Olivia med at vælge noget slik, og betal derefter for hendes snacks ved kasseapparatet. Og den sidste forkælelse? Åbn boksen for at opdage det hemmelige kæledyr, der gemmer sig indeni! Saml de andre 4 bokse, og stabl dem eller sæt dem sammen for at skabe dit eget mini-indkøbscenter. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Lad børn nyde kreativ leg på rejsen med dette bærbare minidukkesæt. De kan forestille sig at være butiksbestyreren eller lade, som om de køber slik fra butikken, som kan pakkes sammen i denne praktiske boks.
  • Dette LEGO® sæt rummer masser af leg på begrænset plads. Indeni er 1 minidukke, et legetøjskæledyr, en chokoladefontæne, et slikmaskine-legetøj samt masser af minidukketilbehør og et klistermærkeark til at tilpasse boksen.
  • Børn kan lege med slikbutik-legetøjet uden for boksen eller pakke det sammen for at få sjov på farten. Boksen kan stables og sættes sammen med de andre LEGO® Friends legebokse, så børn kan samle på dem og lave deres eget lille indkøbscenter.
  • Kender du et barn, der fortjener en lille improviseret gave? Dette legesæt er en fantastisk belønning. Det er også en sej fødselsdags- eller julegave til børn fra 6 år. Den nemme model giver børn en blid introduktion til LEGO® byggeri.
  • Hver boks er lidt over 8 cm bred og 6 cm høj, og dermed er dette minidukkelegesæt ideelt at tage med til en legeaftale. Tag det farverige bærbare legetøj med i tasken som underholdning på lange ture.
  • Denne LEGO® Friends slikbutik behøver ikke batterier for at gøre den fantasifulde leg levende. Den rummer masser af minidukketilbehør, der vil gøre den sjove shoppingoplevelse endnu mere realistisk.
  • Dette minidukkesæt omfatter en brugervenlig vejledning, så selv om børn ikke har prøvet byggeri med LEGO® klodser før, vil de være på vej til eventyrlige rollelege på ingen tid!
  • Introducer din unge bygger til LEGO® Friends verdenen med dette bærbare legetøj. Der venter barnet en varm velkomst i byen Heartlake, hvor børn kan udforske deres interesser igennem engagerende, fantasifuld leg.

Produktdetaljer

Reference:5712873380084
Anbefalet alder:6 år +
Model:41407