LEGO Friends Mias moppeboks - 41664

Kom og mød Mias moppehvalp – den er så nuser! Hjælp hende med at pleje den med en kam. Giv den et tyggeben og en snack fra skabet. Åh-åh ... den har lavet en hømhøm! Men når den ser så bedårende ud, kan man godt tilgive Mias hvalp, hvis den er lidt uartig. Hjælp Mia med at skovle pøllen op i spanden. Luk boksen, tag den med på en legedate, og vis den til dine venner – de vil helt sikkert også forelske sig i den! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
79,96 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Inspirer til sjov kæledyrspleje på farten med LEGO® Friends Mias moppeboks (41664). Denne søde legetøjboks er stylet som en hund, så børn kan lege, at de passer en hvalp. Lille i størrelse og dermed en perfekt gave til sjov på turen.
  • Indeholder en LEGO® Friends minidukke af Mia og en legetøjsmops i en hemmelig farve samt et bygbart skab til opbevaring af moppens tyggeben og hundekiks.
  • Børn kan lege med elementerne uden for boksen eller pakke dem sammen for at få sjov på farten.
  • En skøn og kreativ "bare fordi"-gave til børn fra 6 år, der elsker at lege med dyrelegetøj. Disse enkle modeller er et fantastisk første skridt ind i det spændende univers af sjovt LEGO® byggeri.
  • Over 8 cm bred og 7 cm høj. Takket være sine stof-ører og moppeansigt er dette bærbare legetøj i lommeformat den perfekte gave, der kan give et nuttet look til et barns skrivebord.
  • Introducer børn til LEGO® Friends Heartlake-verdenen via farverige legesæt med relaterbare figurer, der giver børn timevis af sjov på egen hånd og også er fantastiske at udforske med deres bedste venner.

Produktdetaljer

Reference:5712873989607
Anbefalet alder:6 år +
Model:41664

ANDRE KØBTE OGSÅ