LEGO Friends Mias butikslegeboks - 41408

Nyd film på farten! Denne søde boks indeholder en minibiograf, der er lille nok til at nyde sjove film, uanset hvor turen går hen. Brug maskinen til at lave popcorn til filmen, og hjælp derefter Mia med at finde sit sæde. Sæt det hemmelige kæledyr ved siden af Mia, når forestillingen starter. Split kuben for at dele med en ven, eller saml på alle 5, og sæt dem sammen for at lave dit eget mini-indkøbscenter! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • Shopping-legebokse er en fremragende introduktion til den spændende LEGO® Friends verden. De bærbare legetøjssæt er designet til at inspirere til ubegrænset, kreativ rolleleg baseret på virkelighedens scenarier og rummer timevis af sjov.
  • Det er masser af underholdning på begrænset plads. Indeni er 1 samlerminidukke, en legetøjs-popcornmaskine og minidukketilbehør, der gør legen levende. Med klistermærkearket kan børn udsmykke deres butik, som de har lyst.
  • Børn kan tage elementerne ud af boksen, pakke dem sammen til sjov på farten eller splitte boksen op for at dele den sjove legeoplevelse. Dette legetøjsbutiksæt kan stables eller sættes sammen med de andre bokse, så børn kan vise dem frem på skøre måder.
  • En fremragende impulsbelønning, fødselsdags- eller julegave til børn fra 6 år. Dette samlerobjekt af et minidukkelegetøj er det perfekte rejselegetøj for små filmfans, og de nemme modeller appellerer til børn, der ikke er vant til LEGO® byggeri.
  • Boksen er lige over 8 cm bred og 6 cm høj. De praktiske mål betyder, at den er nem at stoppe i en rygsæk eller taske, og dermed er den det ideelle rejselegetøj til lange ture.
  • Dette LEGO® biograflegetøj til leg på farten behøver heldigvis ikke batterier for at gøre den actionfyldte leg levende. Så er der da en ting mindre, man skal huske at pakke!
  • Dette LEGO® legesæt omfatter en klar og nem vejledning, så selv børn med begrænset LEGO byggeerfaring kan få gang i klodserne og lege med deres sjove legetøj på ingen tid.
  • Introducer børn til pigerne fra Heartlake. Det er et sted med spændende og fabelagtige venskaber, hvor børn kan udforske deres interesser og opnå hvad som helst, hvis de følger deres hjerte.

Produktdetaljer

Reference:5712873380091
Anbefalet alder:6 år +
Model:41408

ANDRE KØBTE OGSÅ