LEGO Friends Luksuscamping i naturen - 41392

Nu skal vi på camping i flot stil! Olivia og Mia er taget på landet, men ikke for at bo under primitive forhold. Hjælp dem med at sætte deres luksuriøse campingtelt op. Det har rigtige senge og et stylinghjørne! Olivia har taget sin telefon med. Hjælp hende med at sende nogle dyrebilleder hjem, mens Mia slapper af i spabadet. Senere kan de lave skumfiduser rundt om lejrbålet, mens Olivia scanner nattehimlen med sit teleskop. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Hjælp dit barn med at udvikle en kærlighed til udendørslivet med dette søde LEGO® Friends glampinglegetøj til naturelskere. Barnet kan få timevis af sjov med at lege at slå lejren op, udforske naturen og slappe af med sine venner.
  • Dette fantasi-campinglegetøj indeholder et LEGO® telt med blødt plasttag, 2 minidukker, et legetøjsegern, et legelejrbål, et teleskop og endda et spabad – alt, hvad et barn skal bruge til en fordybende camping-legeoplevelse.
  • Børn vil elske at bygge teltet med det behagelige, bløde plasttag, og indrette det hyggeligt ved at gøre sengene og toiletbordet klar. Ved at køre minidukkerne rundt på LEGO® cyklen får legen også et dynamisk aspekt.
  • Med 241 elementer er legetøjssættet Luksuscamping i naturen (41392) en sjov fødselsdagsgave, julegave eller overraskelse til børn fra 6 år, der har lidt byggeevner. Gør en naturelskers dag perfekt med dette campinglegetøj som en improviseret belønning.
  • Teltet er over 9 cm højt og 15 cm bredt og vil se flot ud, når det står fremme. Børn kan gøre deres værelse endnu flottere ved at adskille legetøjstræet og bålet eller ved at tilpasse delene med klodser fra andre LEGO® sæt.
  • Der er ikke brug for batterier for at sætte gang i dette campinglegetøj. Lysene blinker takket være de klare, farvede plastklodser – og børns fantasi!
  • Er din lille bygger klar til en fantastisk legeoplevelse? Download LEGO® Life appen, og hjælp barnet med at bruge Instructions PLUS-vejledningen til at se sit campinglegetøj i zoom-, dreje- og "spøgelses"-tilstand. Det er byggeri i den digitale tidsalder!
  • Selv på en campingtur uden for Heartlake kan børn stadig udforske en verden af interesser og aktiviteter sammen med deres bedste venner.

Produktdetaljer

Reference:5712873299478
Anbefalet alder:6 år +
Model:41392

ANDRE KØBTE OGSÅ