LEGO Friends Katteplejebil - 41439

Emma og Mia er på en mission – at få kattene i Heartlake til at se skønne ud! Emma henter en kattemor og hendes killing i sin kattebil. Sæt dem på det søde lille sæde, og giv dem noget at drikke og en snack. Tag dem med tilbage til salonen, så Mia kan udføre sin magiske klipning og trimning. Leg med killingen, og underhold den, mens kattemor bliver plejet. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Sættet Katteplejebil (41439) får børn ud af starthullerne og i gang med at bygge, mens de har det sjovt med at forestille sig, at de indsamler katte i en katte-stylet bil og giver dem en makeover på en salon.
  • Dette kompakte kattelegetøj til børn omfatter LEGO® Friends Emma og Mia samt katte- og killingelegetøj til ubegrænset sjov rolleleg. En startklods sætter gang i byggeriet, så der er mere tid til at lege!
  • Som alle andre LEGO® Friends sæt er dette legetøj fyldt med sødt tilbehør, bl.a. en kattekiks og en sutteflaske til killinger.
  • En nem fødselsdagsgave til en dreng eller pige fra 4 år, der fortjener en lille ekstra ting. Beløn en flot indsats med en kreativ hverdagsgave, der underholder i timevis og lærer børn byggefærdigheder.
  • Bilen er over 10 cm bred, og salonen er over 6 cm bred. Eftersom den er kompatibel med alle LEGO® klodser, kan den også udvides, i takt med at børns tro på egne byggeevner vokser.
  • Vil du give unge byggere en byggeoplevelse, der er endnu sjovere? Det kan du nu med de digitale vejledninger i Instructions PLUS! Zoom-, dreje- og spøgelsestilstande samt mulighed for at gemme er med til at gøre byggeriet til en leg.
  • 4+-sæt er en sjov måde for børn at lære at bygge på, samtidig med at de styrker selvtilliden med nemme byggetrin. Sættene lader børn og voksne opdage glæden ved at bygge og lege sammen.

Produktdetaljer

Reference:5712873989539
Anbefalet alder:4 år +
Model:41439

ANDRE KØBTE OGSÅ