LEGO Friends Julekalender

Tæl ned til jul med hjælp fra dine venner. Hver dag fra 1. december kan du åbne en låge for at opdage nyt legetøj. Legetøjet passer ind i 3 scener: Emmas værelse, julemandens værksted og et vinterlandskab. Følg historien, fra Emma, der skriver sin liste til julemanden, over julemandens hjælpere, der laver legetøjet, til Emma, der leger med sine nye gaver i sneen. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Gør nedtællingen til jul endnu mere spændende med LEGO® Friends julekalenderen (41420). Hver låge afslører en ny gave, som børn kan bygge. Hver model er en flot udsmykning i sig selv, eller alle 24 kan leges med samtidig.
  • Julekalender til børn omfatter LEGO® Friends minidukkefigurer af Emma, julemandens kone og 2 julemandshjælpere samt en bygbar legetøjspingvin og et væld af andre seje og festlige overraskelser, der kan bygges. Nogle modeller har også sjove, dynamiske funktioner.
  • Ikke alene kan børn bruge disse modeller som udsmykning, de kan også lege med hvert sjovt legetøj som en del af et historietema – LEGO® Friends Emmas værelse, julemandens værksted og et vinterlandskab – for at sætte gang i den kreative leg.
  • Sættet med 236 elementer vil være en fremragende gave før jul til børn, der gerne vil have deres sjove julekalender til at give mere end bare et flygtigt øjeblik af glæde. De enkle modeller er perfekte til børn fra 6 år, som kan bygge dem på egen hånd.
  • Æsken er over 25 cm høj, 37 cm bred og 6 cm dyb og står sikkert, når den fremvises. Børn kan føje julemagien til andre af deres LEGO® modeller, fordi det fantastiske legetøj er kompatibelt med alle LEGO sæt.
  • Der er ikke behov for batterier til at få legen i julekalenderens vinterlandskab i gang. En sød manuel funktion kaster den sjove katapults snebolde, og legetøjsskateboardet ruller, når man knipser til det!
  • Som med alle LEGO® legesæt leveres dette LEGO sæt med nem, trykt vejledning. Den er designet til at være nem for børn fra 6 år at følge, så de kan komme i gang med at bygge uden en voksens hjælp.

Produktdetaljer

Reference:5712873551293
Anbefalet alder:6 år +
Model:41420

ANDRE KØBTE OGSÅ