LEGO Friends Juicevogn - 41397

Bliv kølet ned, og hæng ud ved Emmas juicevogn. Hun laver en fabelagtig blanding af frisk frugt og godt humør på stranden i Heartlake. Hjælp hende med at klargøre frugterne og betjene kunderne. Eller slap af med Andrea, der ligger på sin liggestol og nipper til en smoothie. Hvad er det i vandet? Et par delfiner er kommet for at sige hej! Hjælp Andrea med at hoppe på sit surfbræt og sejle ud for at møde dem. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 3-5 hverdage

Beskrivelse

  • Byggevenligt sjovt madlegetøj, der lader små børn opleve glæden ved at lave sunde mad- og drikkevarer. Indeholder en enkel, men farverig vogn, der er åben i siden, og en LEGO® strand – alle dele er designet specielt til at blive bygget af små fingre.
  • Denne Juicevogn (41397) omfatter en strandscene, minidukker af LEGO® Friends Emma og Andrea samt 2 delfinfigurer. 4+-sæt hjælper børn med at udvikle selvtillid i deres byggeri gennem enkle byggetrin.
  • Med 4+-sæt kommer børn hurtigt i gang med at bygge. Sættene omfatter startklodselementer, der sætter gang i byggeriet og hjælper børn med at finpudse tidlige byggefærdigheder. Med dette enkle byggelegetøj skal børn bare tilføje klodser til chassiset, så er de klar til at køre!
  • Denne legetøjsmadvogn er en ideel LEGO® gaveidé til førskolebørn og mindre børn, der har begrænset byggeerfaring. De kan bruge den til at interagere med figurer, de genkender fra LEGO Friends tv-serien.
  • Dette legetøjssæt vil give førskolebørn en overkommelig, men tilfredsstillende byggeudfordring. Det er lidt over 14 cm langt, så børn vil være stolte over at fremvise denne flotte lille legetøjsvogn på værelset.
  • Der er ikke brug for batterier til at drive dette madvognslegesæt, bare en iver efter at komme på farten og begynde at sælge smoothies til Heartlake med LEGO® Friends Emma!
  • Overvind hindringer for byggeri med LEGO® Life appen. Download den for at få adgang til Instructions PLUS. Scan dette legesæts kode, og brug de forskellige visningstilstande til at lade børn se deres kreation komme til live!
  • Lad din spirende bygger tilbringe tid sammen med pigerne fra Heartlake – et sted, hvor børn kan drage ud i en verden af eventyr sammen med deres bedste venner.

Produktdetaljer

Reference:5712873299515
Anbefalet alder:4 år +
Model:41397

Andre har også set