LEGO Friends Isbod på hjul - 41389

Solen skinner, og så rykker LEGO® Friends Stephanie ud med sin sjove isbod på hjul! Hjælp hende med at betjene sine kunder i Heartlake. Miks og match de skøre smagsvarianter i vaffel- og pindeis. Hæng ud omkring bordet med dine venner, mens I nyder kølige lækkerier. Går salget lidt sløvt? Hægt scooteren af, og sæt hunden Dash i sit sæde. Tag hjelmen på, så kan du suse med Stephanie til stranden og få det lidt sjovt! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Denne LEGO® Isbod på hjul (41389) er en perfekt gave til alle børn, der elsker lege omkring mad. Det vil sætte gang i deres kreativitet, når de forestiller sig, at de laver og sælger velsmagende lækkerier – eller de kan lege, at de er kunden.
  • Dette sæt indeholder 97 elementer, så legen er hurtigt i gang. Børn kan fremvise legemaden, som de vil, hvor minidukken af Stephanie serverer fra vognen og hunden Dash leger foran – eller omvendt!
  • Din lille madekspert kan lege med køretøjerne sammen eller hver for sig, for den lille isvogn kan hægtes af LEGO® scooteren. Barnet kan mikse og matche legetøjsmaden for at give kunderne den smag, de vil have!
  • Dette er den perfekte gave til drenge og piger fra 6 år, som fortjener en lille belønning. Vejledningen er kort og enkel, så selv børn med begrænset byggeerfaring kan lave en cool legetøjsmadvogn virkelig hurtigt!
  • Med en størrelse på lidt over 7 cm høj og 14 cm lang fylder denne legetøjssnack ikke meget på bordet og er lille nok til at tage med til en legeaftale. Eller børn kan blande den med ethvert andet LEGO® sæt for at få virkelig kreativ leg!
  • Dette er ikke et statisk LEGO® Friends sæt – alle hjulene kan dreje i virkeligheden. Men der er ikke brug for batterier, fordi denne søde isvogn til børn skal kun bruge trækkraft!
  • Er din lille bygger klar til en fantastisk legeoplevelse? Download LEGO® Life appen, og hjælp barnet med at bruge Instructions PLUS-vejledningen til at se sit issæt i zoom-, dreje- og "spøgelses"-tilstand. Det er byggeri i den digitale tidsalder!
  • Introducer din unge bygger til LEGO® Friends verdenen. Der venter barnet en varm velkomst i byen Heartlake, hvor børn kan opnå alt, hvad de beslutter sig for, sammen med deres bedste venner.

Produktdetaljer

Reference:5712873299454
Anbefalet alder:6 år +
Model:41389

ANDRE KØBTE OGSÅ