LEGO Friends Hestetræning & trailer - 41441

Tilbring en fantastisk dag i Stephanies stald. Emma og hendes hest Serenade er på besøg i træningscentret. Før Serenade ud af traileren, og hjælp Stephanie med at få sadel på, før hun rider hesten over springene. Sæt træningstøjlen på Serenade, og se hende trave rundt. Før hende tilbage til stalden, hvor du kan strigle hende og føllet Diamond. Efter alt det hårde arbejde har Serenade fortjent en lækker gulerod. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Kvalitetssættet Hestetræning og trailer (41441) til børn fra 4 år lærer dem at bygge, mens de har det sjovt med at passe og pleje dyr. Sættet indeholder en bil og staldbygning, så der er masser af måder at lege med det på.
  • Omfatter LEGO® Friends minidukker af Stephanie og Emma, en hest med bevægeligt hoved og et føl. Hver pose med klodser indeholder en karakter, så de sjove rollelege kan begynde, så snart den første pose åbnes!
  • Legesættet indeholder en bil, som LEGO® Friends vennerne kan køre i, en trailer til hesten, en stald med striglesæt, springforhindringer og en træningstøjle, som børn kan bruge til at lære hesten at gå rundt.
  • Kender du et barn fra 4 år, der fortjener en belønning? Så vil det helt rigtige være en kreativ gave, der kan underholde i timevis og samtidig styrker byggeevnerne. Sættet er også perfekt som fødselsdags- eller julegave!
  • Bilen med trailer er over 5 cm høj og 20 cm lang, og LEGO® Friends bygningen er over 11 cm høj og 15 cm bred – en ideel størrelse til at have stående fremme.
  • LEGO® 4+-sæt indeholder startklodser, der sætter hurtig gang i byggeriet. Nem billedvejledning betyder, at selv børn, der endnu ikke kan læse, kan bygge med det samme.
  • Vil du give børn en endnu sjovere byggeoplevelse? Det kan du nu med de digitale vejledninger i Instructions PLUS! Zoom-, dreje- og spøgelsestilstande samt mulighed for at gemme er med til at gøre byggeriet til en leg.
  • 4+-legesæt er en sjov måde for børn at lære at bygge på, samtidig med at de styrker selvtilliden med nemme byggetrin. Sættene lader børn og voksne opdage glæden ved at bygge og lege sammen.

Produktdetaljer

Reference:5712874484651
Anbefalet alder:9 år +
Model:41441

ANDRE KØBTE OGSÅ