LEGO Friends Heartlake Grand Hotel - 41684

Velkommen til Heartlake Grand Hotel, hvor du kan nyde et femstjernet ophold. Skuespilleren Amelia er lige tjekket ind og byder dig på lidt at drikke på balkonen. Nyd spa-området, og spis middag under stjernerne. Nyd dit værelse, som har en stor seng og eget badeværelse! Følg årets gang ved at udsmykke hotellet med elementer, der passer til den rigtige årstid. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
899 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-5 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Lad børn leve livet som kendis på Heartlake Grand Hotel (41684), en detaljerig, 3-etagers bygning i pariserstil, komplet med sæsontilbehør, der sikrer sjov året rundt.
  • Indeholder 4 LEGO® Friends minidukker – bl.a. figurer af skuespiller og receptionist – og 3 dyrefigurer. Hotellet er fyldt med autentiske detaljer og har 5 værelser at udforske, samt et udendørs spiseområde.
  • Kreative børn kan få timevis af sjov med at genskabe, hvordan det føles at bo eller arbejde på et luksushotel. De vil elske at bruge fantasien til at udsmykke hotellet med tilbehør, der følger årstiderne.
  • Ideel gave med skiftende årstider til drenge og piger fra 8 år, der elsker legetøj fra virkelighedens verden. Giv en overraskende gave til børn, som har lidt erfaring med LEGO® byggeri i forvejen – de vil nyde byggeudfordringen.
  • Hovedbygningen er over 28 cm høj, 28 cm bred og 14 cm dyb. Takket være sin størrelse og sit design er dette LEGO® Friends sæt en udstillingsmodel med stor gennemslagskraft.
  • Ligesom alle andre LEGO® Friends sæt er denne model med 1.308 elementer fyldt med autentisk tilbehør, der sætter gang i den kreative leg. Der er endda en bagagevogn til piccoloen og værelsesnøgler, der passer til dørene!
  • Kreativt sæsontilbehør sikrer, at legen kan føles ny hele året rundt. Om vinteren er der stearinlys og snebolde, om sommeren blomster og is, og der er gyldne blade og græskar til efteråret.
  • Introducer unge til en verden af Heartlake-legetøj. De kan finde smarte fartøjer, realistiske bygninger og helte fra hverdagen – perfekt til børn, der elsker at udspille scener fra virkeligheden.

Produktdetaljer

Reference:5712874487348

ANDRE KØBTE OGSÅ