LEGO Friends Heartlake frisørsalon - 41391

Træt af dit gamle look? Skynd dig ned til Heartlake frisørsalon og få frisuren frisket op! Følg med LEGO® Friends Emma, når hun besøger stylisten Nina for at få "et nyt hår". Start med at vaske hendes hår i den muslingeformede vask, og tag derefter saksen for at studse håret lidt. Del en kop kaffe med hende, mens hun venter på, at hendes nye frisure falder på plads. Tilføj en sløjfe for at gøre looket perfekt. Det er det fedeste sted at være sammen med dine venner! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Giv små stylister timevis af kreativ leg med LEGO® Friends Heartlake frisørsalon. De kan lade, som om de klipper og styler deres venners hår, eller forestille sig, at de er kunden, som besøger legefrisørsalonen for at få håret piftet op!
  • Sættet er fuldt af detaljer, der kan fyre op under fantasien. Der er 2 minidukker, 2 frisørstole, en hårvask og masser af tilbehør, bl.a. legetøjsbørster og legetøjsparykker, som er med til at skabe en realistisk salonoplevelse.
  • Børn vil få masser af sjov ud af at se minidukkefigurens forvandling, når hun besøger salonens forskellige stationer. Og for at gøre tingene endnu sjovere kan de også give minifigurer fra alle andre LEGO® sæt en makeover!
  • Med 235 elementer er Heartlake frisørsalon (41391) en ideel gave til børn med en smule byggeerfaring og masser af fantasi. Det er en fremragende gaveidé til fødselsdag, jul eller en anden anledning til børn fra 6 år.
  • Legefrisørsalonen er lidt over 11 cm høj og 17 cm lang og er dermed så kompakt, at den altid kan stå fremme og sørge for underholdning. Eller børn kan kombinere den med andre LEGO® sæt for at få virkelig kreativ leg.
  • Der er ikke brug for batterier for at sætte gang i Heartlake frisørsalon. Det kreative sjov bringes til live gennem en enkel vejledning, en smule byggeerfaring og et barns aktive fantasi.
  • Er din lille bygger klar til en fantastisk legeoplevelse? Download LEGO® Life appen, og hjælp barnet med at bruge Instructions PLUS-vejledningen til at se sin frisørsalon i zoom-, dreje- og "spøgelses"-tilstand. Det er byggeri i den digitale tidsalder!
  • Introducer små byggere til den sjove verden i Heartlake, hvor pigerne fra LEGO® Friends venter på at tage dem med på deres fantasis mest spændende eventyr!

Produktdetaljer

Reference:5712873299461
Anbefalet alder:6 år +
Model:41391

ANDRE KØBTE OGSÅ