LEGO Friends Emmas Sommerlegeboks

Tag med Emma til Heartlake strand. Hun bruger sine kreative evner til at bygge et sandslot. Hjælp hende med at finde et flag for at sætte prikken over i'et på hendes kreation. Det er en smuk solskinsdag, og efter alt det hårde arbejde i den varme sol fortjener I begge en is – hjælp hende med at vælge en smag. I må have bygget et fint sandslot, for et hemmeligt dyr har allerede besluttet sig for at flytte ind! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Inspirer til kreativ leg med LEGO® Friends Emmas sommerlegeboks (41414). Den smukke boks indeholder en miniatureverden af strandsjov. Se børn åbne boksen for at afsløre det søde hemmelige dyr indeni.
  • Der er masser inde i dette bærbare legetøj til at skabe glæde på lange ture. Der medfølger en LEGO® Friends Emma-minidukke og et hemmeligt havdyr samt kreativt udstyr, der kan bygges. Med klistermærkearket kan børn tilpasse boksen.
  • Kreative børn kan stable eller sætte deres bokse sammen for at vise dem frem på fantasifulde måder eller splitte dem op for at dele den sjove legeoplevelse. De kan tage elementerne ud eller lege med dem inde i boksen. Dette er det lille legetøj med den store underholdningsværdi!
  • Denne mini-legeboks med 51 elementer er det perfekte rejselegetøj til kreative børn. Den nemme model vil appellere til alle, der har begrænset erfaring med LEGO® byggeri. Den vil også være en fantastisk fødselsdagsgave til børn fra 6 år.
  • Boksen er lige over 8 cm bred og 6 cm høj, så den er nem at stoppe i en rygsæk eller taske, og dermed er den det perfekte bærbare legetøj at tage med på lange ture. Den praktiske størrelse gør den også til en flot lille udstillingsgenstand.
  • Dette dyrelegesæt behøver heldigvis ingen batterier for at gøre den fantasifulde leg levende, så der er sjov lige ved hånden, hvor end børn befinder sig: i bilen, på et fly eller i skolegården.
  • Ligesom alle andre LEGO® sæt indeholder dette sommerlegetøj letforståelig trykt vejledning. Den er designet til at være nem for børn fra 6 år at følge, så de kan komme i gang med at bygge uden en voksens hjælp.
  • Introducer børn til LEGO® Friends verdenen, hvor de kan lære, at de kan opnå hvad som helst, hvis de følger deres hjerte. Og alle er velkomne, for der er altid plads til en ven mere.

Produktdetaljer

Reference:5712873554959
Anbefalet alder:6 år +
Model:41414

ANDRE KØBTE OGSÅ