LEGO Friends Emmas modebutik - 41427

Trænger du til et modepift? Hop op på Andreas løbehjul, og smut ned til Emmas butik og studie. Kig efter det bedste look på stilvælgeren for at mikse og matche tøj. Hav det sjovt med at klæde mannequinerne på, mens Andrea prøver tøj i det drejelige prøverum. Føler du dig kreativ? Tag med Emma i studiet, når hun skitserer sine idéer og laver de nye designs på sin symaskine. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Lad børn lege i flot stil med Emmas modebutik (41427). Der er en butik i underetagen, hvor børn kan lege, at de shopper efter tøj, og et skrædderstudie ovenpå til design og fremstilling af fantasitøj.
  • Dette byggesæt omfatter et studie og en skrædderbutik, 2 bygbare minidukkefigurer og modetilbehør, såsom de skinnende stofnederdele, der er nye i juni 2020, samt sakse og stof, der alt sammen giver anledning til timevis af kreativ leg.
  • Børn kan fjerne den øverste etage for at lege med butiks- og studieområderne hver for sig. Dermed bliver der også bedre adgang til butikkens sjove funktioner, såsom den roterende stilvælger og det drejelige omklædningsrum.
  • Leder du efter sjovt legetøj til børn fra 6 år? Dette sæt med 343 elementer vil være en fantastisk gaveidé til fødselsdag eller en anden anledning til drenge og piger, der elsker rollelege med mode, eller til børn, der elsker at fordybe sig i et berigende byggeprojekt.
  • Denne 2-etagers modebutik er over 17 cm høj og 16 cm bred og er supersej at fremvise på ethvert værelse. Børn kan også kombinere sættet med andet LEGO® legetøj for at få endnu mere kreativ leg.
  • Med så mange fantastiske detaljer vil dette shopping-legetøjssæt til børn give timevis af underholdning, og da det ikke bruger batterier, kan den sjove leg blive ved og ved.
  • Som med alle LEGO® byggesæt omfatter dette mode-legesæt klar vejledning, der er designet til at være nem at følge for børn fra 6 år, så de kan bygge modellen færdig uden hjælp fra en voksen, hvilket styrker uafhængigheden og øger selvtilliden.
  • Introducer børn til LEGO® Heartlake verdenen, et sted med spændende missioner, søde kæledyr, sjove tilholdssteder og fantastiske venskaber.

Produktdetaljer

Reference:5712873535170
Anbefalet alder:6 år +
Model:41427

ANDRE KØBTE OGSÅ