LEGO Friends Emmas dalmatinerboks - 41663

Det er Emmas dalmatinerhvalps fødselsdag. Hjælp dem med at fejre det. Emma har en flot, hundeformet ballon med. Tag et billede af dem sammen med Emmas kamera. Giv hvalpen et kødben. Du kan tage boksen med dig overalt og dele den sjove hundeoplevelse med din bedste ven! Eller du kan nøjes med at beundre den søde hundeboks på dit skrivebord. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Gør rejsetid til eventyrtid med det bærbare LEGO® Friends dyre-legetøjssæt Emmas dalmatinerboks (41663). Børn kan udspille en festscene for kæledyr og derefter lukke deres nye bokslegetøj og tage alt det sjove med på farten.
  • Inde i dette hvalpelegetøj til børn er en LEGO® Friends minidukke af Emma, en sød hundefigur i en hemmelig farve og en masse legetøjstilbehør, der kan stimulere børns fantasi.
  • Børn kan lege med legetøjsdyrene inde i eller uden for boksen eller pakke dem sammen til sjov på farten.
  • De nemme modeller i boksene er en fantastisk måde at introducere børn til LEGO® Friends verdenen på. Dette dalmatiner-legetøj er fremragende som impulsbelønning, fødselsdagsgave eller gave til en anden anledning til børn fra 6 år.
  • Boksen er over 7 cm høj og 8 cm bred og er en sjov lille skrivebordsdekoration, takket være sine stof-ører, der er nye i januar 2021, og sit hundeansigt.
  • Introducer børn til Heartlake-verdenen, et sted med spændende missioner og fabelagtige venskaber, hvor børn kan udforske deres interesser med personligheder, der er ligesom dem selv.

Produktdetaljer

Reference:5712873989591
Anbefalet alder:6 år +
Model:41663

ANDRE KØBTE OGSÅ