LEGO Friends Elefantunge-redning i junglen - 41421

Forbered dig på et kapløb mod uret. Stephanie har opdaget en elefantunge, som er blevet fanget i klæbrigt mudder. Den er begyndt at synke, og – hvad der er endnu værre – en kæmpestor, skræmmende edderkop klatrer henimod den. Der er ikke et minut at spilde! Vær klog, og arbejd sammen med Stephanie og Emma om at finde ud af, hvordan I kan bruge bilen til at befri elefanten. Den får brug for ekstra pleje, når den er befriet – giv den en beroligende sutteflaske, og sæt den derefter op på traileren, og kør tilbage til redningsstationen i junglen. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • "LEGO® Friends er stolte over at støtte National Geographic Explorers, som bruger deres kreativitet, nysgerrighed og passion til at beskytte truede dyrearter i vores jungler og hjælper med at skabe en bedre verden for os alle.
  • Giv dyreelskende børn et jungleeventyr i gave med sættet Elefantunge-redning i junglen (41421), som omfatter en skovscene og en bil, der er designet til at inspirere til åben, kreativ leg.
  • Dette sæt indeholder 2 bygbare minidukkefigurer, et elefantunge-legetøj og masser af sejt legetøjstilbehør, f.eks. en walkie-talkie og sutteflaske, som kan inspirere til timevis af fysisk, kreativt sjov.
  • Børn kan bruge legetøjs-walkie-talkien til at tilkalde hjælp, køre bilen ud til sumpen, trække legetøjselefanten op af mudderet med bilens spil og derefter fodre og pleje den, mens de kører tilbage i sikkerhed.
  • Har du brug for en genial gaveidé til fødselsdag eller en anden anledning til dyreglade børn fra 6 år? Så behøver du ikke lede længere. Dette legesæt er en fantastisk måde at introducere børn til LEGO® Friends på eller til at begejstre fans, der allerede elsker tv-serien.
  • Junglescenen er over 10 cm høj og 9 cm bred, så den er nem at opbevare. Den er kompatibel med alle LEGO® sæt, så børn kan køre den lilla legetøjsbil ud for at blive en del af et andet LEGO sæt, de allerede har.
  • Der kræves ingen batterier for at fuldføre denne junglemission – bare tapperhed, beslutsomhed og LEGO® Friends Stephanie og Emma på dit hold.
  • LEGO® sæt indeholder klar vejledning, hvilket gør dem til det bedste byggelegetøj til børn. Find Instructions PLUS i appen LEGO Byggevejledninger, hvor børn kan zoome ind på, dreje og visualisere denne model, mens de bygger.
  • Siden 1958 har LEGO® klodser levet op til de højeste branchestandarder samt LEGO Koncernens egne strenge kvalitetskriterier, hvilket sikrer, at de er problemfri at sætte sammen og er nemme at skille ad, når det er tid til at bygge om. "

Produktdetaljer

Reference:5712873554966
Model:41421
Anbefalet alder:6 år +

ANDRE KØBTE OGSÅ