LEGO Friends Bagekonkurrence - 41393

1, 2, 3 … Bag! Tag med LEGO® Friends Stephanie til tv-studiet, hvor hun deltager i en bagekonkurrence. Drej hjulet oven over scenen for at vælge, hvilke skøre ingredienser bagerne skal medtage. Bliv kreativ med glasuren og pynten. Grib ildslukkeren for at hjælpe David med at slukke en brand i køkkenet. Timeren tæller ned, men hvem vinder pengepræmien og pokalen? Dommeren har brug for din hjælp til at træffe beslutningen! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Inspirer til kreativ leg, når børn hjælper LEGO® Friends figurer med at lave fantastiske LEGO kager i dette madlavnings-legetøjssæt med en bagekonkurrence. De vil elske at lade, som om de optræder under studiekameraernes varme!
  • Det detaljefyldte madlegesæt Bagekonkurrence (41393) indeholder 3 minidukker, 2 kokkestationer med drejelige kagestativer, masser af bagetilbehør, f.eks. legetøjsmad og -glasur, samt køkkenudstyr.
  • Børn kan for alvor fordybe sig i dette LEGO® sæt, der er fyldt med detaljer. De kan lade, som de laver mad på kogepladen, udspille rollelege som dommeren, gå bag kameraerne, hjælpe med at slukke en brand i køkkenet eller skabe en ny kreation ved at tilføje deres egne LEGO klodser.
  • Der er så mange måder, børn fra 6 år kan nyde timevis af kreativ og sjov madleg på med dette LEGO® sæt, der indeholder 361 elementer. Sættet er en fremragende fødselsdags- eller julegave til børn, der ikke er vant til LEGO® legetøj, eller fans af Friends tv-serien.
  • Dette modulsæt kan adskilles for at sprede kageglæde i hele barnets værelse. Men eftersom det kun er lidt over 15 cm højt og 30 cm bredt, vil det ikke fylde meget, når alle elementerne fremvises sammen.
  • Dette LEGO® Friends sæt indeholder alt, hvad børn skal bruge for at genskabe en scene fra en tv-bagedyst. Der er ikke brug for batterier til at kickstarte handlingen – det kreative sjov stammer fra børns fantasi.
  • Ligesom alle andre LEGO® sæt indeholder dette bagelegetøj en letforståelig trykt vejledning. Den er designet til at være nem for børn fra 6 år at følge, så de kan komme i gang med at bygge uden en voksens hjælp.
  • Introducer børn til den spændende LEGO® Friends verden. Det er et sted, hvor børn kan lære, at det er muligt at opnå deres drømme, når de følger deres hjerter.

Produktdetaljer

Reference:5712873299485
Anbefalet alder:6 år +
Model:41393

ANDRE KØBTE OGSÅ