LEGO Friends Andreas butikslegeboks - 41405

Tag din bedste kæledyrsven med på shopping. Besøg denne dyrehandel, og køb nogle lækre godbidder til din kæledyrsven. Se den smukke, eksotiske fisk svømme rundt i akvariet. Hjælp Andrea med at shoppe efter en gave til sit kæledyr. Tag boksen med dig overalt, eller del den op i 2 for at dele den sjove oplevelse med din bedste ven! Denne og de andre 4 LEGO® Friends butikslegebokse kan stables og sættes sammen til et mini-indkøbscenter! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • Inspirer til spændende LEGO® Friends eventyr på farten med dette bærbare dyrelegesæt. Dette kompakte LEGO dyrelegesæt giver børn mulighed for at lege med minidukken og dyrebutikken, uanset hvor turen går hen.
  • Med boksen kan stor underholdning være på lille plads. Denne indeholder en minidukkefigur, et minidyr og et legetøjsakvarium. Tilbehør til minidukken gør rollelegen levende, og der er et klistermærkeark til sjov tilpasning.
  • Børn kan lege med dyrene uden for boksen eller pakke dem sammen for at få sjov på farten. Boksen kan stables og sættes sammen med alle andre LEGO® Friends legebokse for at skabe sjove udstillingsmodeller. Eller børn kan splitte dem op for at dele oplevelsen med en ven.
  • De nemme modeller i legeboksene er en fantastisk måde at introducere børn til LEGO® universet på, så legen hurtigt kan komme i gang. Denne legetøjsdyrebutik er den perfekte impulsbelønning, fødselsdagsgave eller julegave til børn fra 6 år.
  • Hver boks er lidt over 8 cm bred og 6 cm høj og er dermed et ideelt, kompakt, sjovt legetøj at tage med til en legeaftale. Det farverige bærbare legetøj er også fantastisk til underholdning på lange ture.
  • Dette dyrelegesæt behøver ikke batterier for at blive levende. Det kan splittes op, stables og sættes sammen med andre bokse, og hver enkelt gemmer på et hemmeligt dyr. De er simpelthen sprængfyldt med muligheder!
  • Overvejer du at købe dette dyrehandelslegetøj til nogen, der endnu ikke kender LEGO® sæt? Ikke noget problem – der medfølger en enkel og trinvis byggevejledning. Bare åbn æsken, så er legen i gang!
  • Introducer børn til LEGO® Friends Heartlake-verdenen, et sted med spændende og fantasifuld leg samt fabelagtige venskaber, hvor børn kan finde personligheder, der er "ligesom dem" – og alle er velkomne.

Produktdetaljer

Reference:5712873380060
Anbefalet alder:6 år +
Model:41405

ANDRE KØBTE OGSÅ