LEGO Friends 4+ Stephanies hus - 41398

Kom indenfor til en legeaftale med Stephanie! Hendes mor og far står klar til at byde dig velkommen i deres hjem. Hæng ud på hendes værelse. Hjælpe hende med at børste håret ved toiletbordet, mens hun viser dig den sportspokal, hun har vundet. Det er tid til en snack i køkkenet – glem ikke at vaske hænderne på toilettet. Leg på gyngen i haven, og udforsk derefter kvarteret på cykel. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Hjælp små byggere med at nyde timevis af fantasifuld leg med 4+ Stephanies hus (41398). Førskolebørn vil elske at bygge huset og derefter lege med det, mens de genskaber scener fra LEGO® Friends tv-serien eller opfinder deres egne.
  • Dette legetøj til børn omfatter LEGO® Friends minidukker af Stephanie, Alicia og James, en hund samt alle de klodser, der skal bruges til at bygge et 2-etagers hus med soveværelse, toilet, køkken, spisestue og havegynge.
  • Dette byggesæt indeholder startklodselementer med byggeplade og mur, hvilket gør byggeriet så nemt, at den sjove familierolleleg kan begynde med det samme. Sødt tilbehør, såsom croissanten i miniformat, styrker den kreative leg.
  • Dette er en fantastisk gave til børn, der elsker rolleleg med familietema. Det flotte sæt med 170 elementer er også ideelt til børn fra 4 år, der fortjener en impulsgave.
  • Sættet er over 16 cm højt og 12 cm bredt, så de 170 elementer fylder ikke for meget, når det fremvises. Det er også kompatibelt med andre LEGO® sæt, så børn kan udvide legen med andre sæt, de har derhjemme.
  • Dette sjove legetøj behøver ingen batterier. Børn skal blot åbne æsken og finde startklodserne, så kan de begynde at opføre denne farverige og kreative bygning!
  • Dette minidukke-legetøjssæt med 170 elementer indeholder bygge- og legevejledning, der hjælper børn med at forstå formålet med byggevejledninger og udvikler deres selvtillid.
  • 4+ Stephanies hus omfatter startelementer i form af byggeplade og mur, så byggeprocessen bliver simpel og styrker børns selvtillid, og dermed er sættet en fantastisk gave, der introducerer mindre børn for hverdagsheltene fra LEGO® Friends

Produktdetaljer

Reference:5712873535149
Anbefalet alder:4 år +
Model:41398

ANDRE KØBTE OGSÅ