LEGO DUPLO Spidermans hovedkvarter - 10940

Dette alsidige legesæt kombinerer spændingen fra den populære tv-serie Spidey og hans fantastiske venner på Disney+ med de fysiske udviklingsmæssige fordele ved LEGO® DUPLO® byggeri. Sættet indeholder 3 superhelte – Spider-Man, Miles Morales og Ghost Spider – i deres edderkoppeformede hovedkvarter med sjovt tilbehør, der kan inspirere til fantasifuld leg, bl.a. en motorcykel, en rutsjebane og en netgynge. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Mans hovedkvarter (10940) indeholder 3 superheltefigurer og masser af superseje aktiviteter, så spirende superhelte kan nyde endeløs, fysisk og fantasifuld leg.
  • Indeholder et Spider-Man-hovedkvarter, der kan bygges, samt 3 superheltefigurer – Spider-Man, Miles Morales og Ghost Spider – med en cool motorcykel og sjovt tilbehør.
  • Dette legesæt kan tilpasses i det uendelige. Det giver de 3 superheltevenner masser af muligheder for at arbejde som et team og opleve spændende missioner og sjove aktiviteter sammen.
  • Forkæl en lille superhelt med denne perfekte gave til børn fra 2 år. Når de udspiller endeløse og fantasifulde eventyr, opbygger de udviklingsmæssige færdigheder, der varer hele livet.
  • Det alsidige byggelegetøj er over 19 cm højt, 12 cm bredt og 13 cm dybt og rummer masser af sjov for små superhelte.
  • Forældre kan bruge den trinvise, trykte vejledning til også at tage del i den sjove bygge- og legeoplevelse og dele vigtige udviklingsmæssige milepæle med deres barn.
  • Alle LEGO® DUPLO® legesæt er professionelt designet med farverige, børnevenlige klodser og fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende sjov leg.

Produktdetaljer

Reference:5712874487317
Anbefalet alder:2 år+
Model:10940

ANDRE KØBTE OGSÅ