LEGO DUPLO Nedrivningsarbejde - 10932

Forældre og små børn kan arbejde sammen om at svinge nedrivningskuglen fra side til side og rive det lille hus ned, rydde stedet med bulldozeren og levere nye byggematerialer med lastbilen. I takt med at førskolebørn udforsker ubegrænset leg med dette legetøj med nedrivningsarbejde, udvikler de værdifulde fysiske og kognitive færdigheder, der varer hele livet. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
549 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® DUPLO® Byggeplads-legesættet Nedrivningsarbejde (10932) giver forældre og førskolebørn mulighed for at betjene 3 fantastiske entreprenørkøretøjer, vælte en bygning og rydde op i rodet.
  • Indeholder moderne figurer af mandlige og kvindelige bygningsarbejdere, en justerbar kran, lastbil med tippelad, bulldozer med kraftige larvefødder, et lille hus og et udvalg af kampesten.
  • Forældre og små børn kan arbejde sammen om at svinge nedrivningskuglen fra side til side og rive det lille hus ned, rydde stedet med bulldozeren og levere nye byggematerialer med lastbilen.
  • Hvis du er på udkig efter det bedste byggeplads-legetøj til små børn, omfatter dette kreative byggelegesæt LEGO® DUPLO® køretøjer, bygningsarbejdere og scenerier, der kan engagere, uddanne og underholde børn fra 2 år.
  • Kranen er over 28 cm høj, 10 cm lang og 12 cm bred – stor nok til seriøst arbejde og lille nok til, at små fingre kan håndtere den. Sættet kan kombineres med andre LEGO® DUPLO® Byggeplads-sæt.
  • Dette legesæt bruger ikke batterier. Alt, hvad der er brug for, er et barns fantasi, så bliver den fysiske, ubegrænsede leg ved og ved!
  • Enkel vejledning hjælper forældre og småbørn med at få mest muligt ud af legetøjet direkte fra æsken og maksimerer dermed sættets legemuligheder og udviklingsmæssige fordele.
  • Alle LEGO® DUPLO® legesæt bruger sjove, velkendte scener og elementer, der er nemme at håndtere, til at slippe børns fantasi løs og låse op for kreativt potentiale med byggeri, læring og ubegrænset sjov.

Produktdetaljer

Reference:5712873534937
Anbefalet alder:2 år +
Model:10932

ANDRE KØBTE OGSÅ