LEGO DUPLO Legeværelse - 10925

Åbn æsken, der er formet som et hus, og start den fantasifulde leg med det samme! Dette legeværelse-legesæt er fyldt med muligheder for rolleleg. Del sejt legetøj med drengen og pigen, leg skole i læringsområdet, og hold en fødselsdag med is, gave og balloner. Når små børn går i gang med at udspille deres egne rollelegshistorier, kan forældre og omsorgsgivere være med til at dele vigtige udviklingsmæssige milepæle. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
129,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Æsken, der indeholder dette legesæt, kan forvandles til et alsidigt legeværelse, fyldt med farverigt legetøj og detaljerede figurer, som kan undervise og underholde småbørn med endeløse og sjove rollelege.
  • Æsken, der er formet som et hus, er fremragende til leg og opbevaring. Den indeholder alle de klodser og elementer, børn har brug for til at udspille en fødselsdagsfest og meget andet. Omfatter moderne figurer og diverse legetøj og tilbehør.
  • Småbørn kan udspille fantasifulde historier i det smarte LEGO® DUPLO® Legeværelse, herunder læring i legetøjsskolen og fejring af en fødselsdagsfest. For at få ekstra sjov kan dette sæt kombineres med LEGO® DUPLO® By Soveværelse (10926).
  • Med de søde figurer og farverige og børnevenlige klodser er dette lærerige legetøj til de mindste en fremragende gaveidé til børn fra 2 år og gør hver dag til en fødselsdagsfestdag!
  • Legeværelset med møbler er over 10 cm højt, 12 cm bredt og 6 cm dybt. Æsken, der er formet som et hus, kan bruges til at opbevare alle klodserne og elementerne, så voksne kan tage den fantasifulde leg med til børnene overalt.
  • Udelukkende drevet af børns fantasi! Fysisk legetøj uden batterier styrker børns kreative, fantasifulde og praktiske færdigheder og giver dem tilfredsstillelsen ved at få sjove ting til at ske "helt selv".
  • Åbn sættets æske, der er formet som et hus, og start den fantasifulde leg med det samme. Få mere lærerigt sjov ved at prøve DUPLO® fødselsdagssangen og andre DUPLO sange på LEGO.com/DUPLO/Songs.
  • Introducer førskolebørn til velkendte scenarier, søde figurer og fritænkende sjov med LEGO® DUPLO® By. Disse geniale DUPLO startsæt inspirerer til rolleleg uden facitliste, der styrker unge sind.

Produktdetaljer

Reference:5712873300075
Anbefalet alder:2 år +
Model:10925

ANDRE KØBTE OGSÅ