LEGO DUPLO Lade, traktor og pasning af bondegårdsdyr - 10952

LEGO® DUPLO® bondegården er fyldt med sjov og legende læring. Der er gårdbygninger og en traktor, samt figurer af gris, får, hest, hund, høne, hane og køer at passe. Når små børn udspiller de forskellige aktiviteter på gården, styrker de finmotorikken og udvikler social og følelsesmæssige bevidsthed. Når dagen er forbi, skal dyrene puttes i seng – i morgen starter en ny sjov dag! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
649 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® DUPLO® By-legesættet Lade, traktor og pasning af bondegårdsdyr (10952) er fyldt med muligheder for leg og læring for små børn, der elsker dyr og landbrugskøretøjer.
  • Indeholder traktor, gris, får, hest, hund, høne, hane, 2 køer, 4 LEGO® DUPLO® figurer, en lade, der kan bygges, halmballe med realistisk struktur og masser af sjovt tilbehør.
  • Børn udvikler finmotorikken, social og følelsesmæssig bevidsthed samt fantasifuld tænkning, når de udspiller sjove aktiviteter med bondegårdstema, såsom at fodre dyrene og ride på hesten.
  • En fremragende gaveidé til jul, fødselsdag, andre anledninger eller ""bare fordi"" til små landbrugere fra 2 år, der elsker dyr og traktorer eller bare er nysgerrige.
  • Laden er over 23 cm høj, 20 cm bred og 11 cm dyb. Det alsidige legesæt kan stilles op på forskellige måder og er nemt at kombinere med alt andet LEGO® DUPLO® bondegårdslegetøj.
  • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med modeller fra sættet, der giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.

Produktdetaljer

Reference:5712874224998
Anbefalet alder:2 år +
Model:10952

ANDRE KØBTE OGSÅ