LEGO DUPLO Hestestald og ponypasning - 10951

Der sker altid noget sjovt i ponystalden. De 2 søde ponyer skal fodres, ud at ride, have noget at drikke og strigles. Husk at forberede et rart sted for dem at sove. Når små dyreelskere passer ponyerne i den ikoniske stald, styrker de deres udvikling, især deres finmotorik og sociale og følelsesmæssige bevidsthed. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® DUPLO® By Hestestald og ponypasning (10951) inspirerer til endeløst, fantasifuldt sjov og legende læring med 2 søde ponyer og alt, hvad en ung dyreelsker behøver for at passe dem.
  • Indeholder figurer af dreng og pige, 2 søde ponyer, en stald, der kan bygges og har ikonisk design og døre, som kan åbnes, vandbalje, gulerødder og en halmballe med realistisk struktur.
  • Små børn udvikler finmotorikken og udvider deres sociale og følelsesmæssige forståelse, når de leger, at de rider og passer ponyerne, fodrer og strigler dem og laver et hyggeligt sted, hvor de kan sove.
  • En fremragende gave med masser af udviklingsmæssige fordele til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 2 år!
  • Hovedbygningen er over 19 cm høj, 15 cm bred og 9 cm dyb. Sættet kan opstilles på mange forskellige måder og er nemt at kombinere med andet LEGO® DUPLO® bondegårdslegetøj.
  • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med modeller fra sættet, der giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.
  • Alle LEGO® DUPLO® legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.

Produktdetaljer

Reference:5712874224981
Model:10951
Anbefalet alder:2 år +

ANDRE KØBTE OGSÅ