LEGO DUPLO Byggeplads med tårnkran - 10933

Der venter hele dage med aktiviteter for små bygningsarbejdere på denne detaljerige byggeplads. Med en stor bulldozer, minibulldozer, lastbil med tippelad, gravemaskine og en kran kan små børn og forældre arbejde sammen om at levere materialer, bygge et tårn og rydde murbrokker fra gaden. Og når det er tid til frokost, er der endda en pølsebod på byggepladsen! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
1.099 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® DUPLO® Byggeplads legesættet Byggeplads med tårnkran (10933) er en travl byggeplads, fyldt med seje køretøjer, fantastiske aktiviteter og masser af figurer, der kan inspirere til rolleleg og udvikle færdigheder.
  • Indeholder 5 moderne figurer og 4 køretøjer – en stor bulldozer, minibulldozer, lastvogn med tippelad, gravko og en kran – med smarte funktioner, f.eks. en skub og kør-friktionsmotor, lyde, lys og et fungerende kranspil.
  • Lys og lyd gør den travle plads levende, når børn løfter toiletbygningen på plads med kranen, leverer materialer og rydder murbrokker væk fra gaden. Og når det er tid til en pause, er der en pølsebod!
  • Hvis du er på udkig efter den bedste gave til et lille barns voksende behov, er dette byggepladslegetøj fyldt med detaljer og funktioner og har dermed alt, hvad en lille bygningsarbejder fra 2 år kunne ønske sig af et fysisk sæt med funktionel gravemaskine.
  • Hovedbygningen med kranen fastgjort er over 40 cm høj, 20 cm bred og 25 cm dyb og inspirerer til fantasifuld leg i episk størrelsesorden med elementer, der er perfekte for små hænder at samle op og sætte sammen.
  • Legen drives af børns fantasi, mens lys og lyde drives af 3 stk. LR41 (knapcellebatteri) og 3 stk. LR44 (knapcellebatteri) – som alle medfølger i sættet.
  • Der medfølger enkel vejledning for at sikre, at forældre og børn kan bygge, lege og få maksimal nydelse fra alle aspekter af dette alsidige legesæt, med det samme æsken åbnes.
  • LEGO® DUPLO® legesæt uden facitliste er designet til at underholde, stimulere og inspirere førskolebørns sind med velkendte scener, sjove figurer og småbørnsvenlige elementer.

Produktdetaljer

Reference:5712873534944
Anbefalet alder:2 år +
Model:10933

ANDRE KØBTE OGSÅ