LEGO DUPLO Bathulen - 10919

JOKEREN er flygtet fra fængslet! Det vil kræve Batman™ og Robin™ og alle din lille superhelts færdigheder at fange ham. Hjælp dit barn med at manøvrere batmobilen gennem bathulens udgang – og undgå det grønne slim, som JOKEREN spreder overalt, da han forsøger at flygte. Med seje figurer, spændende historier og et fantastisk køretøj er dette sjove legesæt ideelt til fysisk læring. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-4 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® DUPLO® Batman™ Bathulen (10919) kombinerer udviklende læring med actionfyldte eventyr i et supersjovt legesæt, der er designet til at slippe din lille superhelts superkræfter løs!
  • Bathulen danner rammen om rollelegseventyr med JOKEREN, Batman™ og Robin™. Der er også et fængsel med en dør, der kan åbnes og lukkes, og et batmobil-legetøj med sejt udseende til at inspirere til historier på farten.
  • Førskolebørn kan bruge deres finmotorik og evner til problemløsning til at fange JOKEREN og sende ham tilbage i fængsel. Men med JOKERENs slimskyder og Batmans superhurtige batmobil kan alting ske!
  • Dette spændende legetøj til de mindste indeholder elementer, der er designet til at være nemme for små hænder at samle op og sætte sammen. Det er et ideelt LEGO® startsæt til drenge og piger fra 2 år, som elsker mekanisk legetøj.
  • Bathulen er over 14 cm høj, 22 cm bred og 9 cm dyb, og batmobil-legetøjet er over 12 cm langt. For at skabe endnu flere legemuligheder er sættet nemt at kombinere med andre LEGO® DUPLO® legesæt.
  • Bruger ikke batterier. Det fysiske sjov starter med det samme og lukker op for udviklingsmæssige fordele med leg, der er designet til at stimulere unge sind.
  • Medfølgende enkel vejledning gør det nemt for forældre og andre at dele den sjove byggeoplevelse med barnet.
  • LEGO® DUPLO® Batman™ legesæt bruger superhelte, superskurke, seje gadgets og fantastiske fartøjer fra Batman-filmene til at give førskolebørn udviklingsmæssige fordele og dyrebare øjeblikke, som forældre kan være med til at dele.

Produktdetaljer

Reference:5712873534906
Anbefalet alder:2 år +
Model:10919

ANDRE KØBTE OGSÅ