LEGO DOTS Multipak med sommerstemning - 41937

Gå på opdagelse i en verden af LEGO® DOTS sjov! Start med at lave et cool armbånd dekoreret med et væld af sommerfarver. Design og udsmyk din taske, dit tøj eller noget helt tredje med et løve-vedhæng. Lav en unik billedramme til dit foretrukne minibillede, og hæng den på væggen. Byg og design derefter den perfekte kaktus-blyantsholder til værelset. #DotYourWorld Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Inspirer et barns kreativitet med det spændende LEGO® DOTS sæt Multipak med sommerstemning (41937), og se selvtilliden vokse, når barnet styrker sine designevner med forskellige, sjove genstande.
  • Se min kreative stil! Børn kan styrke deres evner til at udtrykke sig, når de udsmykker de forskellige genstande i sættet, enten ved at følge de medfølgende mønsteridéer eller finde på deres egne.
  • Hvad er der i bakken? Dette sæt indeholder et justerbart armbånd i lyseblå, et løve-taskevedhæng, en billedramme med ophængningselement og en kaktus-blyantholder med bevægelige arme, samt masser af farverige elementer.
  • Børn, der brænder for kreative projekter, vil elske sættet Multipak med sommerstemning (41935). Genstandene, der kan tilpasses, og de sjove farver gør det til en perfekt kreativ gave til drenge og piger fra 6 år.
  • Bærbart, dekorativt, praktisk. Kaktussen er over 12 cm høj og 6 cm bred, og med dette spændende og kreative lav selv-sæt kan unge designere øve sig i deres designs om og om igen.
  • Giv børn spændende kreative elementer, de kan skabe og bruge, med LEGO® DOTS sæt. Denne multipak, der har sin egen opbevaringsbakke, kan hjælpe med at opbygge børns selvtillid og kreative evner, imens de har det sjovt.
  • LEGO® DOTS booster børns evner til at finde deres egen stil og styrker fantasien, når de designer og omdesigner smykker eller ting til værelset, mens de nyder LEGO leg.

Produktdetaljer

Reference:5712874487621
Anbefalet alder:6 år +
Model:41937

ANDRE KØBTE OGSÅ