LEGO DOTS Kreativt festsæt - 41926

Så er det party-time! Lav den mest kreative fest nogensinde med dette sjove sæt. Saml de flotte cupcakes, så du og dine venner kan udsmykke dem, som I vil. Der er masser af mosaikker, klistermærker, stearinlys og udsmykningsidéer, så I kan lave de mest farverige, cool cupcakes nogensinde! Dine venner vil også elske at tage dem med hjem, når festen er forbi. #DotYourWorld Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
229,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Overrask ethvert barn med det søde LEGO® DOTS sæt Kreativt festsæt (41926), som indeholder 8 byg-selv-cupcakes, et klistermærkeark, bygbart fødselsdagslys og masser af farverige mosaikker.
  • Børn kan dekorere de lækre cupcakes med de medfølgende designidéer eller bruge deres kreativitet og evner til at finde på deres egne farverige mønstre. De kan også tage deres cupcake med hjem som et minde om dagen.
  • De medfølgende mosaikker er fremragende til kreativ udsmykning. Børn kan også bytte mo saikkerne ud med mosaikker fra andre designsæt og -poser, f.eks. Ekstra DOTS – serie 3 (41921), for at lave endnu mere sjovt design!
  • Ethvert barn, der holder af designaktiviteter, vil elske denne kreative idé. Sættet er en fremragende aktivitet til et selskab, og de lækre cupcakes er en sjov gæstegave til drenge og piger fra 6 år.
  • Fantasifuld sjov i bærbar størrelse. Hver legetøjscupcake er over 3 cm høj og 6 cm bred, har aftagelig glasur øverst og et hemmeligt rum indeni.
  • Giv børn spæn dende kreative elementer, de kan skabe og bruge, med LEGO® DOTS sæt. Disse lækkert udseende cupcakes er perfekte til en festaktivitet, der kan opbygge børns kreative selvtillid, samtidig med at de har det sjovt.
  • LEGO® DOTS sæt rummer ubegrænset åben kreativitet og inspirerer børn til at finde deres egen stil, når de designer og omdesigner cool elementer, mens de nyder glæden ved LEGO leg.

Produktdetaljer

Reference:5712873989522
Anbefalet alder:6 år +
Model:41926

ANDRE KØBTE OGSÅ