LEGO DOTS Skrivebordssystem - 41907

Design efter din egen stil med dette seje skrivebordssæt! Saml skrivebordssystemet, og udsmyk derefter panelerne. Brug det til at holde styr på småting og til at vise et yndlingsbillede eller en vigtig besked. Du kan endda lægge en hemmelig skat i skuffen til sikker opbevaring! Få inspiration fra vejlednings- og idéarket, eller lav dine egne designs. Omdekorer systemet, som du har lyst – det er nemt og kreativt sjov! #DotYourWorld Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Styrk dit barns kreativitet med dette flotte LEGO® DOTS Skrivebordssystem (41907), der indeholder en flerfarvet æske med 2 rum, en fotoholder og en skuffe, der kan åbnes. Legen starter med at samle sættet direkte fra bakken!
  • Kreativitet og opbevaring til fremvisning! Børn kan styrke deres designevner, når de dekorerer skrivebordssystemet ved at følge mønsterforslagene på indpakning og byggevejledning eller finde på deres eget, friske look.
  • De farverige mosaikker er fantastiske til at skabe nemt og flot kunsthåndværk med. Børn kan også bytte mosaikkerne ud med elementer fra de andre DOTS-produkter, f.eks. pakken Ekstra DOTS – serie 2 (41916) eller de andre sæt til værelsesindretning!
  • Alle fans af gør det selv-projekter og kunsthåndværk vil elske dette fantastiske legetøj. Det søde og praktiske skrivebordssystem og de farverigt udsmykkede mosaikker vil være en spændende gaveidé til jul eller fødselsdag eller en kreativ aktivitetsgave til drenge og piger fra 6 år.
  • Dekorativ opbevaring. Skrivebordssystemet er over 7 cm højt, 14 cm bredt og 9 cm dybt, og dermed er dette nemme gør det selv-kunsthåndværkssæt perfekt til unge designere, der gerne vil øve sig på deres kreationer om og om igen.
  • Kraften i et barns fantasi rummer ubegrænset sjov og kreativitet! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns evne til selvstændig leg og problemløsning og giver dem glæden ved selv at skabe noget helt nyt.
  • Åbn æsken, og så begynder den kreative proces med at samle skrivebordssystemet. Klar og tydelig vejledning gør byggeprocessen nem. Oprydning og opbevaring bliver også en leg takket være den medfølgende opbevaringsbakke.
  • Lad børn skabe sejt kunsthåndværk med LEGO® DOTS sæt. Dette smarte skrivebordssæt rummer ubegrænset designinspiration, der styrker børns kreativitet og selvtillid.

Produktdetaljer

Reference:5712873535118
Anbefalet alder:6 år +
Model:41907

ANDRE KØBTE OGSÅ