LEGO DOTS Regnbue-armbånd - 41900

Er du klar til at blive kreativ? Se det farverige Regnbue-armbånd, og lav dit eget fantastiske smykke! Læg det himmelblå armbånd fladt ned, og klik de farverige fliser på. Brug indpakningen som inspiration, eller find selv på dit eget sjove mønster. Tilsæt derefter de regnbuefarvede fliser for at give lidt ekstra stil, før du tager det seje armbånd rundt om håndleddet. Udsmyk og ombyg armbåndet, som du har lyst! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
49,95 kr.
37,46 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Styrk dit barns kærlighed til kreative gør det selv-projekter med det bedårende LEGO® DOTS sæt Regnbue-armbånd (41900), der indeholder et justerbart bånd og 32 farverige fliser. Legen starter med udsmykning, så snart posen åbnes!
  • Kreativt smykke til fremvisning! Børn kan styrke deres designfærdigheder og evner til selvudfoldelse, når de dekorerer det sjove armbånd ved at følge mønsterforslagene på emballagen eller finder på deres eget, nye look.
  • De farverige fliser er fantastiske at skabe med i dette eller andre sæt som en del af sjov gør det selv-leg. Børn kan også bruge fliser fra LEGO® DOTS pakken Ekstra DOTS – serie 1 (41908) til at peppe deres armbånd endnu mere op med sej ny udsmykning.
  • Alle fans af gør-det-selv og kunsthåndværk vil elske dette fantastiske sæt. Det fleksible armbånd og de farverigt udsmykkede fliser vil begejstre ethvert barn og være en oplagt gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 6 år.
  • Lille og bogstavelig talt bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dermed er dette spændende og kreative gør det selv-sæt perfekt til spirende designere, der gerne vil øve sig i deres kreationer og derefter gå rundt med deres yndlingsversion.
  • Børns fantasi rummer ubegrænset sjov og kreativitet! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns evne til selvstændig leg og giver dem glæden ved selv at skabe noget helt nyt.
  • Åbn posen, og lad kreativiteten begynde ved at udsmykke armbåndet. Den enkle vejledning gør samleprocessen til en leg, så børn kan opleve stoltheden ved at bygge deres eget smykke – og få masser af kreativt sjov undervejs.
  • Lad børn skabe sejt kunsthåndværk med LEGO® DOTS sæt. Dette smarte legesæt til smykkefremstilling rummer ubegrænset designinspiration, der styrker børns kreativitet og selvtillid.

Produktdetaljer

Reference:5712873379712
Anbefalet alder:6 år +
Model:41900

Andre har også set