LEGO DOTS Dyre-billedholdere - 41904

Dekorer disse søde Dyre-billedholdere, som du har lyst! Saml og dekorer boksene, og stil dem derefter frem for at fremvise yndlingsbilleder eller andre papirkreationer. Du kan også bruge dem til at opbevare skatte eller hemmeligheder på dit værelse. Find designinspiration på vejlednings- og idéarket, eller find på dine egne spændende idéer. Udsmyk og ombyg de søde dyrebokse, som du har lyst – det er nemt og sjovt! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
129,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Styrk dit barns kærlighed til kreative gør det selv-projekter med dette søde LEGO® DOTS sæt (41904), der indeholder 3 dyrebokse med låg og fotoholdere. Legen starter med at samle de søde Dyre-billedholdere, så snart æsken åbnes!
  • Kreativitet til fremvisning! Børn kan vise deres evner til selvudfoldelse, når de udsmykker boksene, mens de enten følger forslagene på emballagen for at designe en kat, hund, lama eller et andet dyreansigt, eller finder på deres egne idéer.
  • De farverige fliser er fantastiske at skabe med. Børn kan tilføje fliser fra andre DOTS sæt eller pakken Ekstra DOTS – serie 1 (41908) for at forvandle boksene til deres yndlingsdyr, eller de kan dekorere dem, så de matcher deres værelsesindretning!
  • Alle fans af gør-det-selv og kunsthåndværk vil elske dette kreative sæt. De tilpasningsvenlige bokse og de farverigt udsmykkede fliser vil begejstre ethvert barn og være en oplagt gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 6 år.
  • Lille og beregnet til at blive brugt. Hver boks er over 4 cm på hver led, og dermed er dette smarte og kreative gør det selv-sæt perfekt til nye kunsthåndværkere, der gerne vil øve sig i deres kreationer og derefter fremvise deres yndlingsversion.
  • Børns fantasi rummer ubegrænset sjov og kreativitet! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns evne til selvstændig leg og giver dem glæden ved selv at skabe noget helt nyt.
  • Åbn pakken, og så begynder den kreative proces. Børn kan bygge boksene med den nemme vejledning og derefter finde inspiration til at dekorere dem og designe dyreansigter. Oprydning og sortering bliver en leg med den medfølgende opbevaringsbakke.
  • Lad børn skabe sejt kunsthåndværk med LEGO® DOTS sæt. Dette smarte sæt rummer ubegrænset designinspiration, der styrker børns kreativitet og selvtillid.

Produktdetaljer

Reference:5712873379750
Anbefalet alder:6 år +
Model:41904

Andre har også set