LEGO Disney Raya og hjertepaladset - 43181

Udforsk hjertepaladset med Disneys Raya og hendes venner fra Disney-filmen Raya og den sidste drage. Næh, se – et skjult rum med et kort og en have! Besøg spisestuen om morgenen, og nyd nogle lækre snacks fra Kumandra. Tag med Raya på eventyr for at finde den sidste drage og redde Kumandra! Hold øje med Namaari, en klog, snu og ung sværdfægtende kvinde, der konstant udfordrer Raya. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
749 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Overrask et barn med det anderledes og unikke LEGO® ǀ Disney sæt Raya og hjertepaladset (43181). Dette sjove sæt er fyldt med funktioner og tilbehør og inspirerer til fantasifuld rolleleg.
  • Dette sæt, der er baseret på den nye Disney-film Raya og den sidste drage, omfatter et palads med 6 værelser og 2 tårne, minidukkefigurer af Raya og Namaari samt LEGO® figurer af Tuk Tuk og Namaaris serlot.
  • Slottet har en drejelig væg med et hemmeligt rum, en stor skattekiste og midter- og sidetårne, der kan åbnes. Kombiner sættet med LEGO® ǀ Disney Raya og dragen Sisu (43184) for at få en ægte wow-faktor.
  • Fans af Disney-filmen Raya og den sidste drage vil elske dette bygbare legetøj med dets mange detaljer og sjove tilbehør. Funktionerne og igangsætterelementerne gør dette til en fremragende og populær gave til børn fra 7 år.
  • En bygbar legetøjsmodel, der er fuld af detaljer. Paladset er over 24 cm højt, 28 cm bredt og 16 cm dybt og er designet til at blive bygget og leget med på egen hånd eller sammen med venner.
  • Sættet er fantastisk til leg og ser godt ud, når det står fremme på værelset. Børn kan bygge sættet, tage et billede og derefter dele deres allerførste hjertepalads fra LEGO® ǀ Disney Raya og den sidste drage med deres venner!
  • Trykte byggevejledninger er gode, men de digitale Instructions PLUS-vejledninger er HELT fantastiske! Med appen LEGO® Byggevejledninger kan selv små byggere zoome ind på og se modellerne, mens de bygger.
  • Lad børn fordybe sig i fantastiske eventyr fra Disney-filmen Raya og den sidste drage med dette kreative LEGO® ǀ Disney sæt. Børn kan udspille spændende eventyr sammen med Disneys Raya og hendes venner!

Produktdetaljer

Reference:5712874225407
Anbefalet alder:7 år +
Model:43181

ANDRE KØBTE OGSÅ