LEGO Disney Raya og dragen Sisu - 43184

Tag med Disneys Raya ud for at finde den sidste drage og redde Kumandra! Gennemsøg paladsporten for forsyninger, før rejsen begynder. Uuh, tjek lige, hvad der er inde i den trækasse! Hvad fandt du? Pak dine opdagelser ned, tag kortet med, og drag afsted på et nyt eventyr. Se – vandfaldet er lige foran dig. Er det en vej ind? Det er mystisk og lidt spændende ... Hvad finder du mon, når du går derind? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Inspirer et barns kreativitet med det spændende LEGO® ǀ Disney sæt Raya og dragen Sisu (43184). Dette sjove sæt er fyldt med detaljer, funktioner og tilbehør og inspirerer til fantasifuld rolleleg.
  • Dette sæt, der er baseret på den nye Disney-film Raya og den sidste drage, indeholder en paladsport, vandfald og tilbehør samt en minidukkefigur af Raya og en LEGO® figur af dragen Sisu.
  • Slotsporten har et hemmeligt rum, der rummer en lille kasse med en diamant, og et vandfald, der kan åbnes. Kombiner sættet med LEGO® ǀ Disney sættet Raya og hjertepaladset (43181) for at gøre legen endnu sjovere.
  • Fans af Disney-filmen Raya og den sidste drage vil elske dette sæt med dets mange detaljer og sjove tilbehør. Funktionerne og igangsætterelementerne gør dette til en fremragende belønning til enhver anledning til børn fra 6 år.
  • Den smukke og bevægelige drage Sisu er over 24 cm høj og er designet til eventyr og til at blive bygget og leget med igen og igen.
  • Vær innovativ! Dette unikke sæt kan kombineres med andre LEGO® ǀ Disney sæt for at booste børns fantasi på spændende måder. Det vil være en cool gave, som alle vennerne vil tale om.
  • Trykte byggevejledninger er gode, men de digitale Instructions PLUS-vejledninger er HELT fantastiske! Med appen LEGO® Byggevejledninger kan selv små byggere zoome ind på og se modellerne, mens de bygger.
  • Lad børn fordybe sig i fantastiske eventyr fra Disney-filmen Raya og den sidste drage med dette kreative LEGO® ǀ Disney sæt. Børn kan udspille spændende eventyr sammen med Disneys Raya og Sisu!

Produktdetaljer

Reference:5712874225414
Anbefalet alder:6 år +
Model:43184

ANDRE KØBTE OGSÅ